Päivän saldona tähän asti.
- Sain ylinopeussakot ihan uudessa paikkassa, nimittäin parkkihallissa. (enkä edes ajanut kovaa).
- Kävin kokeilemassa Jeffrey Campbellin Lita- kenkiä, ne oli älyttömän mukavat jalassa, mutta näytin todella paljon edelleen gootin ja Frankensteinin sekoitukselta polvista alaspäin. (ylöspäin sitten jotain ihan muuta)
- Ostin niistä sitten ne jo pitkään harkitsemani sirommat look-a-like versiot Spirit Storesta. Ne on tavallaan rumat :D
-Moikkasin kovaan ääneen kaupungilla tutuksi luulemaani naista. Hänen käännyttyään kävi ilmi, että en tuntenutkaan tyyppiä ja kaikenlisäksi se olikin mies.
- Tein aamiaiseksi mango/minttu smoothien, tai lassin mikä lie (koska siihen tuli turkkilaista jogurttia). Mainittavan arvoinen, siksi että se oli aika hyvää.
- Nyt lähden tutustumaan jätkäsaaren verkkokauppaan, siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää. Tekee aina mieli ostaa kasoittain PS pelejä ja kaikenmaailman kaijuttimia.
 

 

 

 

 

Kommentit (34)

Kissaämmä!

Verkkokauppa nykysellä Jätkällä on saari-sijainnilla ihan suoraan helvetistä, järkyttävät jonot ja ihan persepaikassa. Anteeks. Mutta vihaan.

Julia

hahah ei ne mitkään siroimmat ja söpöimmätkään ole, mutta tykkään jostain syystä paljon. 70e.

Riina

MITÄÄÄÄ! Ylinopeussakot parkkihallissa, huh huh. Onko parkkihalleissa joku nopeusrajoitus mukamas? Ehk pitää tästä lähtien ajaa hyvin hyvin hitaasti moisissa!

Lindsay

ahahha repesin tolle parkkihallille :D ei oo totta en tienny et noinki voi käydä! :D kirjotat kyllä tosi hauskasti :)

Riikka

En tiennyt että parkkihallissa voi saada ylinopeussakot! Pitääkin varoa :DNoi kengät on kyllä ihanat..

Epa

oon hipistelly samanlaisia käsissäni, mutten vielä uskaltanut ostaa! ;) nuo on kyllä mahtavat kengät, mutta joku niissä silti epäilyttää itseäni!?

Julia

Niitä oli myös siellä Spirit Storessa (ihan aidot oli. Oli pakko tarkistaa muutamaan otteeseen).

Julia

EEEI!!!! Okei uskottelen nyt itselleni, että siellä ei varmasti olisi ollut kokoa 36 jäljellä. Eihän? :D

Julia

Minä olin kuullut jotain huhua ja nauranut niille räkäisesti. No eipähän enää naurata.

Julia

Siellä Spirit Storessa oli yksi Lita pari. Mustat sellaisella puu korolla :) Hintaa taisi olla n. 180€ jos oikein muistan.

RagDoll

Haha. Tuo on niin noloa, tuo tuntemattomille moikkailu. Tuli mieleen eräs kerta vuosien takaa, kun olin kävelemässä kotiin ja olin sopinut, että siskoni kävelee minua vastaan. Nooh, hetken kuluttua kaukana näkyi tuttu tumma kiharapilvi ja aloin huutaa ja vilkutella hänelle jo kaukaa. Mietin, että miksi hän ei tee elettäkään vilkuttaakseen takaisin. Lähempänä huomasin sitten, että kyseessä ei ollutkaan siskoni, vaan sattumalta erään ystäväni äiti. =D Hmm. Muistanko väärin, vai kävitkö jossain vaiheessa Barcelonassa? Olisin mahdollisesti lähdössä sinne pienelle reissulle ja kaipaisin vinkkejä. =)

Anonymous

Kävin toissapäivänä ja siellä oli kaikkia kokoja viel =] itteenikin harmittaa kun ostin kuukaus sitte noi ja nyt alessa .. Prkl ! =DT; lellu

Anonymous

Ja ne ovat liukkaat näillä keleillä et kannattaa ostaa stockalta ne liukueste tarrat

emilie

Haha luulen että tossa tilanteessa mäkin olisin tarkistanu sata kertaa et onks ne varmasti aidot :D ja kiitos tiedosta :)

veeera

voi miten rakastankaa sun tapaa kirjottaa ! :) näitä on tosi kiva lukee ja oot tosi kaunis (:

Aino

Itiksen Spirit Storessa työskentelevänä voin kertoa, että noi kengät myytiin loppuun meiltä 29.2. :) ja silloinkin taisi olla enää 2 paria jäljellä, koot 37 ja 40 (muistaakseni?)... Ja alessa olivat nimenomaan siksi, että oli vain muutama pari jäljellä :) Eli nou hätä, jos eilen tosiaan ostit nuo, niin et olisi Itiksestä halvemmalla saanut, et nimittäin olisi saanut ollenkaan :D

Julia

Aino, Huh. Mielenrauha! Kiitos :) Nyt uskallan poistaa kengistä hintalaput ja ottaa käyttöön.

Anna

"-Moikkasin kovaan ääneen kaupungilla tutuksi luulemaani naista. Hänen käännyttyään kävi ilmi, että en tuntenutkaan tyyppiä ja kaikenlisäksi se olikin mies." haha voi ei:D piristi kummasti tylsää lauantai-iltaa, ja hihittelin itsekseni tolle vähän aikaa :D!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat