Tarvottuamme Tallinnan katuja lysähdin Tallink Superstarin sohvalle, potkaisin litimärät Tory Burchit kipeistä jaloistani pois ja yritin saada happea - mikä meinasi loppua kun juoksimme pitkin terminaalia, jotta ehtisimme edes koko laivaan.
(Minuutti aikaa pottien sulkemiseen ei ole kiva uutinen, mutta eipä ole sekään, kun henkesi edestä sinne juosseena lopulta kuulutetaankin koko hommelin lähtevän vasta 40minuutin päästä lastausongelmien takia).
Reissullamme ei ollut mitään muuta pointtia, kuin syödä ja kierrellä paikkoja. Kuuden hengen ryhmämme ei tosin mahtunut syömään niihin ravintoloihin mihin olin vähän suunnitellut meidän menevän. On ihan fiksua unohtaa, että heinäkuun lopulla Tallinnan katuja saattaa tarpoa muutama muukin turisti ja suosittuihin ravintoloihin kannattaisi varata pöytä.
Ei se mitään, Ribeen mahtui ja sitä vastapäätä löytyvä Dominic -ravintola oli myös melko hyvä. Niiden lisäksi Lauri sai jostain muualta pahaa seljanka keittoa, minä Zarasta juuri suomestakin etsimäni kengät oikeassa koossa ja kaikki hyvät naurut segwaytä ajaessaan mukulakivillä. Tarkoitus oli käydä myös jalkahieronnassa, mutta tyydyimme lopulta kolikoilla toimiviin hierontatuoleihin ja aiemmin säätiedoissa luvattu koko päivän sadekin, alkoi vasta myöhään illalla. Eli oli oikein mukavaa.
Miksi tuollakin käy vain sen kerran vuodessa? Voisi mennä useammin - ihan vain vaikka syömään. 

Kommentit (22)

Heather

Olin samalla aamulaivalla kanssasi! Istuin siinä jonkun nimisessä kahvilassa ja huomasin että siinähän on Julia! Katsoin kun sahailit kahvilan ohi buffetille päin ja sitten taas jonnekin muualle (monta kertaa)... :D Pakko sanoa että olet vielä kuviakin kauniimpi livenä!:)

tyttö

Kivoja kuvia! Menittekö millä laivalla Tallinnaan? Itse aina käynyt eckör linellä ja mietinkin nyt, että meniskö seuraavalla kerralla jollakin toisella.harmittaa kun joka kerta aina vaan se 5h aikaa. Se menee niin äkkiä kun käy kaupoilla ja etsii mieluisaa ravintolaa. Ois kiva mennä joskus hotelliin yöksi ja olla vaikka koko vkl Tallinnassa! :)

Anna

Hei! Me oltiin muutama kk sitten viikonloppu Tallinnassa. Olin lukenut kaikki sun ruokapostaukset läpi ja sun suosituksesta varattiinkin Ribestä lauantaiksi pöytä. Kyllä kannatti, ehkä paras ravintola missä olen ikinä ollut :)

sirpa

Hitsi! En ole koskaan vielä uskaltanut ajaa tuollaista! :D Harmi, että kengät kastui, mikään ei ole ärsyttävämpää. :/

Annina

Ribe on tosi ihana ja Dominic pitää ehdottomasti testata! Ja hei, jos taas tulet Tallinnaan ihan vain syömään, niin katsopa josko mun blogista löytyisi kivoja ravintolavinkkejä teillekin ;)

Venni

Olin viime viikonloppuna Tallinnassa yhden yön ja käytiin syömässä Ribessa. Oli kyllä todella hyvä ravintolakokemus!:))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse olen syönyt siellä nyt kolme kertaa ja edelleenkin ensimmäinen kertani oli ehdottomasti paras (täydellinen salaatti ja tonnikalapihvi).
Muilla kerroilla on ollut tosi hyvää, mutta ei tajuntaa räjäyttävää kuitenkaan.

Vilma

Missä nuo ensimmäinen ja viimeinen kuva on otettu?:) Näyttää aivan vanhalta Patarein vankilalta.

Lily

Heippa! Löysin itse viimeksi ystävän suosituksesta upean ravintolan vanhasta kaupungista, jonka olemassa olosta en jostain kumman syystä tiennyt mitään vaikka monta kertaa vuodessa siellä tulee ravattua. Suosittelen ERITTÄIN lämpimästi: http://www.leibresto.ee/
Uskomattoman kaunis miljöö ja todella hyvää ruokaa ja palvelua! Viineistä puhumattakaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram