Pikkusisko Pihla teki tällaisen haastehommelin ja tokihan teen (hitaasti) perässä. Tapani on aina muunnella haasteita omanlaisiksini, mutta tässä muunnos ilmeisesti oli vain karsia siitä puolet pois. Eli toisin sanoen en keksinyt enempää ja ehkä hyvä niin. Tänään on sellainen päivä kun pääni sisällä on vain tyhjä puurolautanen. Ei muuta.

1. Mitkä ovat mielestäsi kivoja tyttöjen ja poikien nimiä?

Pikkutyttönä kaikki nuket, mielikuvitusystävät ja mollamaijat ristittiin Isabellaksi, Yasmineksi, Lunaksi, Stellaksi, tai Jadeksi. Eli kai sitten ne. Poikanukkeja ei otettu leikkeihin, mutta mielikuvitus poikahevosia löytyi. - Jos tosin ikinä saisin pojan se kyllä ei tykkäisi jos sen nimi olisi mm. Snoopy, Twister, Zippo tai Gene.
Daniel on kiva nimi.

2. Mitä mieltä olet siitä, että onko asiat hyvin nykypäivänä näin yleisesti Suomessa?

Hävettänee myöntää, mutta en ole se ihminen joka vaivaa eniten päätänsä näillä asioilla. Suomessa verrattuna niin moneen muuhun maahan meillä on asiat kuitenkin aivan loistavasti.

3. Lempi joulu juttusi?

Joulukuusenkoristeet ja joulutortut <3

4. Oletko koskaan varastanut?

Olen. kirpparilta pienenä kerran yhden nallen. Olin paniikissa kuukausia sen jälkeen ja pelkäsin että joku saa tietää, että kirpparin myyjä tulee ja koputtaa oveemme minä hetkenä hyvänsä!
Varhaisina teiniangsti vuosina joskus myös jonkun ripsarin. Onneksi jäin heti kiinni ja äitini suuttui niin paljon että se kleptomaanin ura jäi kyllä siihen.

5. Mitä teet jos on tylsää?

Katson telkkaria, olen koneella tai näprään kännykkää. Kaikkia yleensä yhtä aikaa.
Itse asiassa minulla ei taida olla koskaan tylsää. Olen täysin tyytyväinen edellä mainittujen parissa.

6. Pidätkö itseäsi koskaan rumana?

Joskus on vaan niin huono naamapäivä että aina ei voi peiliin katsoessa todeta että ollaanpas sitä nättinä. Juu ei.

7. Mikä on kaunista?

Kaikki on kaunista jos osaa katsoa. (Paitsi nyt kyllä kumosin edellisen kysymyksen vastaukseni hienosti).

8. Paras taitosi?

Draamattomuus. Sellainen tietty asenne elämään kai.

9. Kivoin hiustenväri?

kullanvaalea/ruskeahko. Ylläri.

10.  Käytkö kirpputoreilla?

Liian vähän nykyään. Pitäisi tehdä joku oikea kirppislöytö niin innostuisi taas.
15-vuotiaana löysin lemppakorkkarini Valtterin kirppikseltä. 2 euroa. Käytin niitä niin kauan kunnes tuli reikä vasemman popon pohjaan.


Nyt suuntaan nokkani kohti tapaslautasta ja pikkujoulujakin sitten taas. Kivaa lauantaita!

Kommentit (9)

Senja

Hauskaa :D lapsena tuli leikittyä eniten erilaisten pienten eläinhahmojen kanssa, ja koiria kun meillä talo oli täynnä niin koirat oli pääosassa leluissaki ja niiden nimet olivat juurikin luokkaa Jade, Stella, Luna, Jessie... Ne taitaa kuulostaa hienoilta lapsen mielestä, meinaan niitä nimiä löytyi kavereidenkin lelukokoelmista -tietenkin niiden suosikkilelujen ;D

Pihla

Kivasti vastattu siskoseni :)<3. Etenkin sut tunnistaa vastauksista 2, 7 ja 8. Oon huomannut sussa sen hienon piirteen ettet jaksa valittaa koskaan mistään turhasta! Etkä oikein valita silloinkaan, kun olisi aihetta. Etkä tee asioista mitään isoa numeroa. Niiin hyvä, että pystyy jättämään valitukset ja draamat väliin, ne vaan syö ja väsyttää ihmistä, turhaa ajan haaskausta! Hyvä Julia!

nasu

pakko tulla kommentoimaan kun olin niin tyytyväinen: kerrankin joku bloggari joka ei vastaa samassa postauksessa 438028 kysymykseen XD kiitos!(:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

nooh, kysymyspostauksen vastauksiin voi tulla kyllä vähän enemmän, mutta yritän pitää kohtuullisissa määrin, ettei lukijat nukahda kesken :D

Yanna

Mä eka luin dramaattisuus ja mietin et nyt kyl valehtelet :D mut se oliki draamattomuus. Ja se pitää kyllä niin paikkansa! Sen takia sä varmaan ootkin niin suosittu ystävä-terapeutti ja neuvonantaja. :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat