Eikö meillä kaikilla ole välillä vähän hassuja tapoja, ajatuksia, pelkoja, iloja, maneereja tai muistoja? Mielestäni ne ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Ihan kuinka pieniä juttuja tahansa. Tavallisia tai kummallisia, mutta persoonallisia yksityiskohtia.

Ehkä siksi pidänkin niin paljon näistä listoista. 10 asiaa joita et tiennyt minusta. – luen niitä muiden blogeista aina niin hassulla mielenkiinnolla, että pitkästä aikaa piti koittaa muistella myös niitä omiakin kummallisia juttuja. 

 

 

 • Nukkuessa varpaani eivät saa pilkottaa peiton alta. Ei siksi, että niille tulisi kylmä vaan siksi, että olen varma, jonkun muuten vetävän niistä yön aikana.
   
 • Kun 18-vuotiaana sain tädiltäni lahjakortin Stockmannille, ostin sillä iskuporakoneen.
   
 • Olen surkea ottamaan selfieitä. Mielestäni älypuhelimeni kamerassa on ufo-linssi ja se suodattaa minut näyttämään puhelimen kautta aina ihan humanoidilta.
  Tajusin juuri, että Instagramissanikin on 535 kuvaa, mistä ehkä reilu 10 on niin sanotusti itse itsestäni ottamia. Ehkä tämä ei tosin ole huono asia. Kuvia tästä naamasta on muutenkin liikaa, en tarvitse niitä tukkimaan myös sitä puhelinta.
   
 • Nukun nykyään usein mahallaan, ilman tyynyä, ja kädet sivuilla. Sillä tavalla, että näytän koko yön ihan mäkihyppääjältä ilmalennon aikana.
   
 • En ole koskaan ollut häistä haaveilevaa tyyppiä, mutta katson toisinaan silti kaikenmaailman hääohjelmia, ja voinkin hieman nolona myöntää suosikkini joskus olevan; Neljät häät Amerikassa.
  Myös Unelmien poikamies/tyttö kaikessa draamassa ja lässynläässään näkyy usein meidän telkkarissa :D 
   
 • Suurin osa ystävistäni ei ole koskaan nähnyt minua kunnolla humalassa. Minulla on aina ollut se ”hyvä viinapää” ja jos se joskus pettää, niin luikin äkkiä kotiin turvaan, koska en tykkää olla ihmisten ilmoilla liian humalassa.
   
 • Jos minulla on kuumetta, olen yhtä piipittävää kuumemittaria. Lämpötila on jostain syystä oltava aina tiedossa ja niitä mittareita löytyykin koko ajan kainaloista ja korvista.
   
 • Tiettyjen kankaiden tekstuuri aiheuttaa minussa outoja puistatuksia. Melkein kuin vihlontaa. Reaktio on vähän sama kuin viiltäisi kynsillä liitutaulua ja eniten inhoankin ihan perus sormikkaiden kangasta. En esimerkiksi pysty edes katsoa jos joku ottaa sormikkaan pois kädestään hampailla.
   
 • En tykkää käyttää läppäriä ilman hiirtä. En ainakaan töitä tehdessä, koska silloin touhu on yhtä tuhoon tuomittua kuin tyyliin piirtäminen ilman kynää. Jos unohdan hiiren kotiin esim. Ulkomaille lähdettäessä, on sellainen jostain heti ensitöikseen hankittava.
   
 • Pienenä lempipuuhaani oli istua yksin kallioilla tuntikausia ja kuunnella kummallista musiikkia korvalappustereoista. Myös teininä kun omistin jo onnellisena kannettavan cd-soittimen jatkoin istuskelua kallioilla kuunnellen vanhoja rokkiklassikoita ja muistaakseni Taru Sormusten Herrasta -musiikkia?Huomasin että vastaavanlaisesta postauksestani on melkein tasan vuosi. Se löytyy täältä. Mihin aika katoaa? Ehkä pitäisi taas istua alas kalliolle Taru Sormusten Herrasta kanssa ja pohtia tätä asiaa. Tai edes kaivaa se porakone tuolta kaapista. Olen käyttänyt sitä varmaan alle viisi kertaa.

Kommentit (24)

Milunen

Mä niin samaistun tohon sun tiettyjen materiaalien aiheuttamaan "vihlontaan" ja puistatuksiin. Mulla pahimmat puistatukset saa aikaan villalapaset! :sss

tiippa

Hahaa, mulla on toi sama juttu kuumemittareiden kanssa ja mies kokee oikeudekseen kiusata mua siitä >:( :D Lisäksi toi, että varpaat ei saa näkyä, koska muuten joku tarttuisi niihin, kuulostaa tutulta. Muutama vuosi sitten nukuin vielä melkein täysin peiton alla siten, että ainoastaan kasvot näkyivät :D

Merja

Mulla oli pienenä lempikivi, jolla tykkäsin istuskella ja katsella naapurin Mansikkien touhuja. Silloin kivi tuntui isolta, lähes kalliolta. Nyt se näyttää pieneltä, sellaiselta jonne voisi vaikka hypätä. Pienenä sinne piti kiivetä ;) Tällaiset listaukset ovat kivoja. Tee ihmeessä useammin kuin kerran vuodessa ;)

audrey

En esimerkiksi pysty edes katsoa jos joku ottaa sormikkaan pois kädestään hampailla."

AAAAAaaAa ajatuskin puistattaa ja vihloo hampaita :|

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

En sanoisi että on yhtään huono asia ettei sua ole nähty ympäripäissään. itsenikin kohdalla tapahtunut kerran, ja toivon mukaan ei koskaan enää. Ja jaan tuon inhotuksen materiaaleja kohtaan. Itse pidän kyllä tekstiileistä, mutta rosoinen puupinta tai pahvi puistattaa. Käytän ruoanlaitossa aina mielummin muovikauhaa kuin puista! Nytkin alkoi hampaita vihlomaan ajatus puukauhasta...!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo, ei se ole yhtään huono :)

Jotenkin ymmärrän myös puukauhan! Itsekin mieluummin valitsisin muovisen :D

Vierailija

Toi eka kohta on vissiin aika yleistä :D Mä taas nukun ehdottomasti varpaat peiton ulkopuolella, että ne saa ilmaa! Mun ystävät on myöskin aina sitä mieltä etten koskaan ole humalassa vaikka itse olen tietysti toista mieltä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minustakin välillä tuntuu, että olen pääni sisällä itsekseni pienessä humalassa, mutta ulkoisesti sitä ei huomaakaan sitten kukaan :D

Kattis

Haha tuo tekstiilipuistatus!! Mä oon traumatisoitunut ikuisiksi ajoiksi mun päiväkodissa käyttämäni talvikypärämyssyn matskusta. Se kangas kun oli siinä suun lähellä niin pitihän sitä aina välillä vähän pureskella pettämättömän fiksun 5-vuotiaan mielestä :D Ja sitten se narskahti silleen inhottavasti vihlaisten.. Tätä kammoa on niin vaikee selittää johonkin perus 'liitutaulua raapivat kynnet' -juttuun verrattuna, mutta onneks mulla on näköjään muitakin kohtalontovereita :D

Vierailija

Siis hep täällä toi kankaiden tekstuuri! Jos joku koskee tai "silittää" samettia saan niin pahoja vilunväristyksiä, että oon kieltänyt sen kaikilta läheisiltä. Myös jotkin muut samankaltaiset kankaat saa mussa aikaan saman reaktion! Hyvä tietää, että en ole ainut.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah kieltänyt koskemasta samettia :D Ihanaa! Poikaystäväni aina hieroo huomaamattaan sukkiaan toisiaan vasten ja aina on pakko pyytää lopettamaan, vaikka sukkien kangas ei ole läheskään se pahin :D

rosalienism

Täällä myöskin varpaat aina peiton alla oikein sellasessa pussissa. Ja jos tulee kuuma niin vaan polven voi työntää ulos peiton alta. Toi sormikasjuttu... piti oikein lukee monta kertaa ja testata tuleeko aina kylmät väreet. Ja kyllä tuli. Pystyn kyllä pitämään kädessä mutten ottamaan hampailla pois :s ja kuumetta mittaillaan jatkuvasti. Mulla on kavereita jotka nimenomaan ei mittaa koska jos ei oo kuumetta niin ei oo kipee :D

Saara

Mulla on puistatus märästä puusta, siis puistattaa juuri nytkin niin paljon edes pelkkä ajatus! En pysty tiskaa esimerkiks puisia astioita ja puun osuminen kieleen on ihan kamalinta, esim. jäätelötikku, hrrrrr......!!

designista.blogspot.fi

Sofia

Samaistun kyllä tuohon humalajuttuun. Jotenkin nolottaa ihan hirveesti, jos joku pääsee sanomaan, että oon ollu humalassa. Vähintään ulospäin pitää näyttää siltä, että homma on hallussa ja oon ihan selvä. :p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat