Monet teistä pyytävät näitä - Päivä kanssani postauksia. Varoitan kuitenkin etukäteen sisällön laadusta. Jos olen kiireinen, en yleensä ehdi näitä tehdä, jos taas en ole kiireinen, olen sohvalla.

10.00 – 12.00
Vapaapäivä. Aamulla herättyäni luin lehdestä, että nyt on hyviä uutisia harmaan sään ystäville. Ihmettelin keitä ne sellaiset ihmiset ovat.
Niitäkö jotka tänään katsoivat ikkunasta ulos ja sanovat – jes ihanaa, vihdoinkin synkkää sadetta?
Onkohan heitä kovin montaa.

Katselin kämppämme siisteystasoa kuin keittelin matokoneella kahvia ja päädyin lopputulokseen, että se on kamalassa siivossa. Koitin olla näkemättä enempää, varsinkaan niitä makuuhuoneen vaatekasoja ja kiiruhdin koneelle katse kahvimukissa.

Me harmaan sään anti-ystävät emme siis lähteneet ulos koleudesta nauttimaan, vaan kuten arvata saattaa - linnoittauduimme sohvillemme. Minä, tietokone, kahvi ja ruisleipä. Laurilla GTA. Ei ehkä edes aamupalaa.

12.15 – 14.00
Ei se peli tule vieläkään Laurilta korvista ulos, mutta mäkkisafka ehkä? Sitä se on kai syönyt, kun ehdotti lounasta Farangissa. En ollut käynyt siellä vuosiin ja olin kymmenessä minuutissa valmis. Puoli päätä kiharrettuna, puolet suorana. Nälkä voitti uuden (eilen eräässä tilaisuudessa saamani) Remington kiharrinrauta kokeiluoperaation, vaikka kiharrin kyllä yllätikin minut. Sain aikaan laineita. Positiivisia laineita.
Mitkä harmaa ystävä tosin tuhosi ulkona pikaisesti.


14.00 – 16.00
Olin tyytyväinen, lounaslistalla oli papayasalaattia. Edessäni tosin sen kanssa hetken päästä vielä Massaman curry häränposkea, jälkiruokaa ja lasin viiniäkin. Miksi otin poskea? En pitänyt sen koostumuksesta yhtään.

Lounaan jälkeen kiertelin asioilla. Jonotin pankissa ja etsiskelin parkkipaikkaa puoli tuntia. Näin nopeasti myös äitini, mutta olin melko pikaisesti jo takaisin sohvalla.


16.00 – 19.00 Milloin vihdoin alkoi ärsyttää siinä istuminen. Jostain syystä ehdotin Laurille sulkapalloa, mihin se yllätyksekseni suostui ja ehdotti vielä sen jälkeen yhdessä kodin siivoamista. Emme kai olleetkaan ihan menetettyjä tapauksia.
Paitsi minä siinä sulkapallossa, mitä en ollut pelannut koko kesänä. Meinasin pyörtyä ja onnistuin lyömään itseäni omalla mailallani päähäni todella kovaa. Olo kuitenkin piristyi, mutta koti on edelleen sotkuinen.

19 – 21
Takaisin sohvalla. Sallin sen, koska kohta alkaa Arman ja viimeinen ristiretki. Vaikka olen nähnyt ensimmäisen jakson jo, katson sen keskittyneesti uudestaan. Suosittelen ehdottomasti avaamaan telkkarin ja Jim kanavan nyt kohta, tasan kello yhdeksältä.
Käsittämätön maailma ja käsittämätön tuo Arman.

Kommentit (26)

Salla

Ei vitsi, miksi en ole eksynyt blogiisi aiemmin? Tää on mahtava! Pidän tositosi paljon kirjoitustyylistäsi, se on hauska ja olenkin saanut nauraa täällä postauksiasi lukiessani. Ja olet hirmuisen kaunis! Jään seurailemaan. ;)

Vierailija

Ihanaa, että joku muukin osaa löhöillä. Nämä päivä kanssani-postaukset on kyllä tosi kivoja juurikin ajatuksen tasolla, mutta olen myös itse ihan samanlainen näiden suhteen. Joko en tee mitään tai sitten ei tosiaankaan ole aikaa ottaa kameraa käteen joka hetki ja ikuistaa kaikki mahdollinen. :)

Aino

Hei äläs nyt, mun kavereista ainakin itseni mukaanlukien suurin osa rakastaa synkkää säätä. Mun on nimenomaan vaikea uskoa, että kesää rakastavia ihmisiä olis kovin paljoa:)
Sun blogi on mun ehdoton suosikki, piristää ihanasti aina kun näkee, että oot kirjoittanut jotain.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, okei kai meitä on vähän joka lähtöön. Itse olen niin kesäihminen, mutta toisaalta nautin kyllä syksyn tunnelmasta ja jopa talven pimeydestä välillä (jos saan viettää sen sohvalla viltin alla) :)

Kiitos paljon <3

Vierailija

Onneksi mainitsit tuosta armanin ohjelmasta! Koko kesän odotellut sarjaa, kuin kuuta nousevaa ja eilen osui sitten iltavuoro. Nyt täytyy kaivaa jakso netistä ja laittaa pyörimään :)

rolssi.blogspot.com

Vierailija

Heh, toi eka kappale sai mut naurahtamaan ääneen! En todellakaan ole harmaan sään ystävä, mutta on siinä toisaalta puolensakin; voi hyvällä omallatunnolla viettää aikaa koneen ääressä... Sulla on kyllä sana hallussa, kirjoitat niin hauskasti tavallisesta arjestakin, että sun postauksia on aina ilo lukea. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ihana kuulla! Musta kun tuntui että varsinkin tämä teksti oli jotenkin sokuinen, eikä kukaan varmasti ymmärrä siitä mitään :)

Kiitos siis paljon!

Tytti

Kyllä meitä huonon sään rakastajiakin on ;) en tiedä mikä siinä on mutta viileä sateinen ilma on omaan mieleeni täydellinen, ja itseä harmittaa että niitä päiviä ei ole tarpeeksi :D en tiedä mikä siinä viehättää, ehkä se tunnelmallisuus? Keväästä ja kesästä jaksan iloita aina pari ensimmäistä lämmintä päivää, ja sen jälkeen toivon hartaasti helteiden katoavan. Toivottavasti en ole ainoa! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Okei on teitä :D Huomasin sen nyt viimeistään tämän postauksen kommenttiboksin myötä.
Ja tosiaan tunnelmasta tykkään itsekin (sohvalla), mutta piiskaavasta sateesta vasten kasvoja en niinkään.

Kirsi

Ihana postaus :) Mikä toi rauta on, kerro heti? Ja onko se helppokäyttöinen? Itsekin haluaisin laineita mutta olen aivan tumpelo muotoiluraudan kanssa...!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Remington silk ultimate styler :) On tosi helppokäyttöinen. Käytetään samalla tavalla kun kiharrinrautaa. Mielestäni helpompi kuin esim suoristusraudalla tekisi kiharoita.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Yhden viinilasillisen (12cl) nauttiminen ei nosta veren alkoholipitoisuutta niin paljoa, että olisi mitenkään lähellekään vaarassa syyllistyä rattijuopumukseen.

Emmi

Mun lempi vuodenaika on ehdottomasti syksy ja harmaat sadepäivät on yksi parhaista asioista syksyssä. Aikaisemmin inhosin syksyä ja sadetta ja olin niin kesäihminen kuin vaan voi olla. Nyt musta tuntuu, että sadepäivät on kesän parhaimpia puolia : D

Mira

Pakko kommentoida että mä rakastan harmaita ilmoja!!:) On ihanaa kun aurinko ei paista silmiin, ei ole kuuma ja kaikki "virheet ei näy" :D
Jaksan kesää ehkä juuri ja juuri sen kesäkuun verran..sitten en enää kestä auringon valoa.
On myös ihana pukeutua housuihin,pitkähihaiseen,takkiin jne. Ei pikku shortseihin ja toppiin ;D Joten on meitä..oikeastaan aika paljonkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat