Eilen pääsin vihdoin testaamaan hehkutetun Herttoniemen Treffipubin. Ihan perinteisesti ei päästy vielä normi menuun kiinni, nimittäin tupa oli täynnä Natan White Trash Disease blogin juhlijoita. Kaipa tämä oli juuri oikea tapa tutustua tähän paikkaan. Siitä ensimmäistä kertaa kun kuulinkin Natan hehkuttamana.

Treffipubi yllätti. Paikka yllätti, ruoka yllätti ja henkilökunta yllätti. Saattoipa olla myös Natan räiskyvällä energialla osuutta asiaan, mutta Treffipubissahan on ihan mieletön meininki!
Pakko päästä testaamaan normimenu ja brunssi pian.
 

Natan blogi täytti 5-vuotta - mihin aika kuluu? Luulin, että oma blogini on ollut pystyssä vajaat 5-vuotta, mutta tajusin eilen, etten tosiaan edes tiedä mones vuosi on menossa. Laiminlyöntiä vuosipivärintamalla, joten koitin vähän asiaa kaivella.

Ihan ensimmäiset postaukset ovat kadonneet virtuaaliseen hautaan, mutta sain selville, että sen kömpelön ensipostauksen blogimaailmaan näpytin jo joskus loka-marraskuun tienoilla vuonna 2010
Ollaan siis 5,5 vuotta vanhoja?

Törmäsin asiaa tutkiessani myös vanhoihin postauksiin ja naureskelin hieman supikoiratarinoille, ukkini lapioille ja kissanpentua autoni alta etsiville poliiseille. Mihin kaikki kommellukset ovat elämästäni kadonneet? Anti-kommellus arki on turhauttavaa, kun välillä tuntuu ettei ole mitään kerrottavaa. 

 

// Yesterday I finally got to test Treffipub! We were celebrating Nata’s White Trash disease blog 5-birthday and Treffipub really surprised me. Tasty food and nice stuff.
Have to go there again.

I also wonder - if Nata's blog is a 5-years, how old is my own?
The first posts are somewhere in virtual grave, but I found out that I made my clumsy first post sometime around October-November 2010
So we are 5.5 years old?

I also came across to old posts and laughed a little to that raccoon dog story, my grandfather old shovel post and those police officers who were looking for kitten under my car. Where are all these funny stories now? I need adventures to my everyday life haha.

 

Faux fur jacket – TopShop (HERE*)
Shirt & jeans – GinaTricot
Shoes - Adidas (HERE*)
Scarf – Beckenströmgraaf (HERE*)

 

Kommentit (4)

Ettäsilleen kiitticosmo

Olen kolme kertaa kirjoittanut sulle  pitkänkin viestin ja kun lähetän sen,tulee ilmoitus että nimimerkki on jo käytössä ja kaikki tekstit katoaa.Todella rasittavaa ja turhauttavaa kun kaikki katoaa kun vielä tunteella kirjoitan ja oikeasti haluan,että olisit lukenut viestini.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :( Olen todella pahoillani, en tiennyt että sivuilla on tuollainen ongelma! Laitoin palautteen eteenpäin. Toivotaan, että asia korjaantuu pian. Itsellenikin on todella tärkeää, että kommentoiminen täällä olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta :)

Kiitos kun kerroit asiasta.

Niminimimerkkikin

Kun laittaa nimimerkin kohtaan vaikka Tiina,Maija,Eeva, lähetä kommentin jälkeen ilmoittaa että nimimerkki on jo käytössä ja takaisin klikattaessa tekstit on hävinny :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Höh :/ tosi harmi. Kiitos kun kerroitte. Laitoin heti palautetta tästä. Muutenkin kommentteja tulee nykyään niin vähän että ei ole kiva jos yksikään menee ohi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram