MyCosmon muuttaessa Comopolitan.fi sivun alle, olen joutunut hieman taistelemaan esim. Jättimäisen kategoriapalkin kanssa. Selailemaan vanhoja postauksia ja muokkailemaan juttuja uusiin paikkoihin. Sivu on vielä melkoisen keskeneräinen ja siinä on paljon paranneltavaa. (Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä vielä hetken. Olen varma, että pian tästä saadaan selkeä ja helpommin luettava).

Törmäillessäni vanhoihin kirjoituksiini, sain ajatuksen koota tänne uuden vuoden kynnyksellä viime vuoden 10 luetuinta postausta.
Katsoin analytiikkaa ja yllätyin hieman itsekin top kympistä.
Muistan miten jossain vaiheessa olin hieman hukassa bloggaamisen kanssa. Päivittäin tätä hommaa monta vuotta tehdessä, tulee eteen aikoja jolloin pitää olla melkoisen luova ja kekseliäs. Joskus sitten iskee se kuuluisa stoppi eteen ja tuntuu ettei ole mitään annettavaa. Muistan kuinka paljon se turhautti. Olisin halunnut kirjoittaa, mutta yhtäkkiä en vain keksinyt enää mitään mitä sanoa.

Siitä se sitten lähti, päätin sanoa ihan mitä tahansa. Olla miettimättä ja turhia ja avoimempi asioista.

Tässä vuoden 2015 luetuimmat:
 

1. Ero
2. Voisinpa soittaa
3. Bataattiburgeri feta-tsatsikikastikkeella
4. Joulu tuli kaksioon
5. Mitä minulle kuuluu?
6. Muutto
7. Weird days
8. Leveitä lahkeita ja erotarinoita
9. Missä olen?
10. Mökillä

Kuulisin mielelläni teiltä palautetta menneestä vuodesta.  Mitkä juttu jäi mieleen ja millaisia postauksia kiinnostaisi nähdä tulevana vuonna?
Onneksi niitä stoppeja ei tunnu olevan enää mailla halmeilla ja odotan tulevaa vuotta blogin parissa innolla.

Kiitos kun olette olleet mukana :)
 

 

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (18)

Haidi

Sun blogissa parasta on aitous ja sun omaperäinen tapa kirjoittaa! Juttuja on monipuolisesti ja niitä on mielenkiintoista lukea :) jatka vaan samaan malliin!

Katja

Hei! Musta sää oot ollu erityisen ihana tänä vuonna. Herkkä, hauska ja rehellinen. En muuttaisi mitään blogistasi ja siksi se onkin lempparini 😊

Vierailija

Tää sun blogi on pysynyt jo monta vuotta mun ehdottomana lempparina sun aitouden ja älyttömän hauskan ja itseironisen kirjoitustyylin ansioista. Häkellyttävän kauniit kuvat (varsinkin ulkomailta) ovat toki plussaa:) Asun toisella puolella Suomea ja olen täysin eri elämäntilanteessa, ja samaistun silti tosi moniin fiiliksiisi. Olet ihana!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oikeasti? Voi vitsit, ihan mieletömän ihana kuulla. Isot kiitokset sinne kun olet pysynyt jo niin kauan mukana <3

idaelisa

Tää suosituimpien postausten lista on ihan ku jonku levyn biisilista! Nauratti kaks viimeistä; "Missä olen?" "Mökillä". :D

Tää blogi on kyllä yks suosikeista! Ihanaa, kun et liikaa mieti :)

Tinni

Siis tuo sinun postaus "voisinpa soittaa" saa aina minut itkemään ja se on koskettavin teksti vähään aikaan! Muutenkin tykkään blogistasi hirmuisesti, ja jokaisen postauksen tekstit ovat mielenkiintoisia, hauskoja ja hyvin kirjoitettuja! Tykkään <3

Maria jonka nimi oli varattu

Vähän sekava tämä on ollut jo jonkin aikaa kieltämättä.(Ei sun kirjoitukset,mitä nyt olet"joutunut"kirjoittamaan) Tämä sivusto ei anna oikeutta kyllä sille mitä voisit meille lukijoille,etenkin vanhoille antaa. Sun blogisi ei olisi alkujaankaan "istunut" mielestäni tähän kategoriaan. Pitäisi olla ollut jo aikoja sitten paikka johonkin muualle,kuin täällä Suomessa ilmestyvän Cosmon sivuille.Jatkan silti seuraamista,johan se on viisi vuotta ollut matkassani! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon rehellisestä palautteesta ja ymmärrän täysin pointtisi :)

Cosmopolitanilla minulla on aina ollut todella hyvä olla. Tiimi on ihan mahtava ja minulla on kaikki vapaudet kirjoittaa mitä haluan. Totta kai yhteistyö juttujakin on (mielestäni melko vähän kuitenkin) ja niissäkin aina annetaan vapaat kädet. Tämä, että kirjoittaa leheden alla ja saa kirjoittaa omaa palstaa lehteen, mahdollistaa minulle sen, että pystyn kirjoittamaan työkseni, eli antamaan blogille enemmän aikaa :)

Arvostan kuitenkin ihan mielettömästi sitä, että vaikka paikka on blogini olemassa olon aikana muuttunu useasti, olet pysynyt silti matkassa! Ihan mieletöntä, ISO iso kiitos sinulle <3

PIA

Moi! Kirjoitin sulle kesällä, että postaustahtisisi oli mielestäni hiipunut liian paljon. Moni muukin oli samaa mieltä vaikka ymmärsimmekin, että sinulla oli ollut erilainen elämäntilanne käsillä keväällä. Mielestäni kuuntelit meitä lukijoita heti! Sisältöä, postauksia, mielenkiintoisia juttuja eri "kategorioista" alkoi heti tulla blogiin! Kiitos paljon ja tällä hetkellä olen todella tyytyväinen blogiisi! Hyvää uutta vuotta! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla :) Ja kiitos että silloin kommentoit, muistan että se tsemppasi panostamaan enemmän. Ilman teidän palautetta en olisi varmaan osannut muuttua :)

<3 hyvää uutta vuotta

Vierailija

En ole tainnut koskaan aiemmin tänne kommentoida, vaikka blogiasi aktiivisesti luenkin.
Blogista välittyvä kuva sinusta on suvaitsevainen, lämmin ja hauska. Tykkään aihepiirien laajuudesta; postaukset eroavat toisistaan paljon. Huumorisi uppoaa muhun, samoin kun kaunis tyylisi :)
Oikein hyvää uutta vuotta ja kiitos siitä, että bloggaat!!!
Anni

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Anni, kiitos että kommentoit nyt ekaa kertaa. Arvostan sitä ja palautetta todella, todella paljon! 

Ihana lähteä näiden tsemppien saattelemana kohti uutta vuotta <3

Kiitos että luet :)

Pinja

Niinkuin joku sanoikin, niin parasta on sun omaperäisyys ja se miten huvittavasti ja mielenkiintoisesti osaat kirjottaa pienistäkin arjen jutuista! Sun postaukset on aina niin erilaisia ja ikinä ei tiedä mitä tulee seuraavaksi, mikä on parasta :D Mulla ois toiveena erityisesti kaikki ne normaalista arjesta kertovat postaukset ja treenijutut, asukuvia ois myös kiva nähdä paljon koska ne on niin mageita aina ;-D Hyvää uutta vuotta Julia! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, aivan ihana kuulla <3 Kiitos paljon, tästä tuli todella hyvä mieli! Ja ehdottomasti jatkan toiveidesi mukaan postailua, juuri sellaisia tykkään itsekin kirjoitella. 

Ihanaa uutta vuotta :) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram