Jääkaapissa on nyt tyrnimarjamehua, smoothieainekset, proteiinijuoma, soodavettä ja urheilujuoma. Kuulostaa siltä, että olisin lähdössä viikon lenkille pitkospuille, mutta ei – ne on vappuviikonlopulle.

Tässä sitä on koko viikko supistu sotasuunnitelmia. Omat kaverit juonivat ties mitä hippotansseja, enkä voi välttyä kuulemasta kun ratikassa, salilla ja kassajonossa tuntemattomat tytöt pohtivat missä etkoilla, jatkoilla ja sammua. Tuntuu, että koko Suomenmaa on ulkona juhlimassa ja törmään varmaan omaan vaariinikin Bankissa, tai vanhaan matikanopettajaani Hernesaarenrannan avajaisissa.

 

Vappu ei kyllä ole se kepein juhla. Ajattelin itse mennä vain virran mukana, ilman sen kummempia suunnitelmia. Aiempien vuosien vapputraumoista viisastuneena tiedän vain että se virta ja juhlapaine on myös aika kova. Siksi urheilujuomat ja terveyssmoothiet. – Seuraavan päivän palautuksen kannalta.

Omiin selviytymiskeinoihin kuuluu myös mukavat ja lämpimät vaatteet. Vaikka kuvissa näkyvissä viime viikonlopun awards vaatteissa oli oma hohtonsa, mennään tämä viikonloppu todella eri asustuksella.

Huomenna luultavasti myös välipäivä blogista, mutta palataan heti maanantaina. Mitä teillä on vappusuunnitelmissa?

 

 

Top – Alexander Wang
Pants – SAND Copenhagen
Bag - Chanel

 

Photo credits: Minna Somero & Henri Juvonen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram