Aurinko paistaa, mutta minä olen noussut ihan väärällä jalalla. Tai pikemminkin tippunut otsa edellä korkealta ja kovaa kohti pölyistä lankkulattiaa.

Joku pikkupiru on päättänyt istua tukevasti koko alkuviikon tuossa vasemmalle olalla. Siinä se on tökkinyt ohimoani pistävänä päänsärkynä ja vaikka kuinka olen koittanut sitä hätistää ja väkisin hymyillä, on oikeasti tehnyt mieli vain juosta piiloon vähän kaikkea. 

Millä todennäköisyydellä juuri tällaisina päivinä unohtaa mm. Pyykkiä pestessä laittaa likaveden poistoletkun viemäriin? Unohtaa, että se sojottaa pesukoneen takana kohti kattoa ja lähtee siitä sitten oikein paineella roiskimaan likavettä pitkin seiniä, pyyhkeitä, meikkejä ja siveltimiä.

Millä todennäköisyydellä juuri tällaisina päivinä kauppakassi hajoaa keskelle tietä? En edes tiennyt, että kanapaketti voi liukua niin kauas pitkin loivaa alamäkeä. Eihän se sentään mikään hemmetin pulkka ole? Samalla vielä kun sitruunat pyörivät ihan toiseen suuntaan ja korianteripuskakin imee kuravettä lätäkössään.

Millä todennäköisyydellä juuri tällaisina päivinä uutiset ovat taas tulvillaan kauheita juttuja ja maailma muutenkin ihan vinksallaan?

Lopulta kuitenkin se, että kalenterini on nyt täynnä hammaslääkärikäyntejä, kirjanpitojuttuja, auton huoltoaikoja ja kaikkia muita arkisia aiemmin ärsyttäneitä juttuja, ei tunnukkaan enään niin pahalta. Kauppakassitkin saa vaikka tipahdella ja pesukone roiskia vettä ihan rauhassa.
Pieni reality check - kaikki on kuitenkin ihan hyvin tässä mun omassa pikku maailmassa.

 

// The sun is shining, but I got up on the wrong side of the bed. It feels like a little grumpy devil is sitting on my shoulder.

Why always on a days like this I forget to put the washing machine dirty water hose to the drain? Now all the dirty water splashed with pressure along the walls, towels and makeup.

Why always on a days like this  my grocery store bag breaks down in the middle of the road? I didn’t even know that the chicken package can slide as far on a downhill. After all, it is not no damn sled? And, of course, at the same time, lemons are going everywhere and coriander is sucking mud water of a puddle.

Why always on a days like this the news are again full of terrible news, and the world is going crazy. 

So just a quick reality check - even if my calendar is full, washing machine annoy me and I'm dropping the groceries, it's not that bad. Everything is just fine here in my own little world.

 

Jacket - primeboots 
Sweater - H&M
Pants - BikBok

Shoes - Adidas (Here*)
Sunglasses - RayBan (Loveyewear Here)
Bag - Chanel

Photos: Kira Kosonen / Edit by me

Kommentit (4)

Milla / www.moonshapedlittlebo...

Pakko kyllä myöntää, että kanapaketin kohdalla rupesi vähän naurattamaan! Siulla on ihana kirjoitustyyli, hyvälle tuulelle tulee tälläisistakin, missä kaikki on mennyt päin prinkkalaa mutta loppujen lopuksi kaikki on kuitenkin hyvin. Kummaa kyllä, näitä päiviä on olemassa aina silloin tällöin ja silloin pienet asiatkin tuntuu niin ärsyttäviltä niin pitkään kunnes huomaa, et eihän tässä nyt mitään peruuttamatonta ole käynyt loppujen lopuksi. :) Kauniit kuvat taas kerran!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kanapaketille pitääkin nauraa :) Kiitos kivasta kommentista. Tällaisina päivinä palaute piristää tuplasti! <3

Marra

Ton takia mulla menee se pesukoneen vedenpoistoletku aina siitä kylppärin poikki lattialla suihkun viemäriin, koska mä en kuitenkaan muistaisi ottaa sitä pois sieltä koneen takaa ja sitten olis "kiva pikku" sotku valmis.. Mutta eipä sekään tosiaa niin vakavaa olis, kun muistaa taas tän maailman kokonaisuuden... Parempaa loppuviikkoa siltikin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram