Lumi tuli ja vaaleat lahkeet taitavat jäädä hetkeksi kaappiin. Kuvat ovat reilun viikon takaa, nimittäin jos rehellisiä ollaan, niin minä olen enimmäkseen vain hengaillut verkkareissa, katsellut Netflix dokkareita  ja pidentänyt ”omaa lomaani” päivällä.
Tänään vasta toimistomaisemiin ja kunnolla arkeen kiinni.

Dokkareista puheen ollen. Kuinka moni on nähnyt Cowspiracy –dokumentin?
Dokumentti katsoo lihantuotantoa globaalin ilmastonmuutoksen näkökulmasta ja kertoo miksi siitä vaietaan. Katsoin sen toissapäivänä, enkä tunnu saavan sitä mielestäni. Todella mielenkiintoinen ja mieleenpainuva. Tämän perään kun katsoin vielä muutaman prosessoitua ruokaa koskevan dokumentin, niin johan viiletin eilen vauhdilla kaupassa eineshyllyjen lomasta ja pysyteltiin visusti hevi-osastolla.

 

 

Coat Zara (similas HERE) // Sweater&scarf - GinaTricot // Pants - BikBok (in black HERE) // Shoes Adidas (HERE)

Photos: Kira Kosonen

 

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (9)

Vierailija

Mä katoin Cowspiracyn eilen ja nyt lihansyönti kyllä vähenee itelläni entisestään! Maitotuotteita en juuri ollenkaan oo käyttänyt pariin vuoteen mutta vahvisti kyllä kasvissyönnin hyviä puolia toi dokkari ja jäi mulla kanssa mieleen pyörimään

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, sama täälllä :) Liha ja maitotuotteet vähentynyt viime aikoina paljon, mutta nyt tuntuu että vähennän ihan minimiin.

Vierailija

Joo oon katsonut sen ja oli kyllä vaikuttava! Kannattaa katsoa Netflixissä myös Making a murderer. Vaikka ei katsoisi kaikkia kymmentä osaa niin edes eka! Löytyy myös Youtubesta.

Laurarosilla

Cowspiracy on than älyttömän pysäyttävä ja hyvä dokkari, katsoin sen itse kanssa parisen kuukautta sitten ja siitä asti kyllä vaan vahvistunut se, kuinka haluan olla kasvissyöjä ja inspiroida muitakin syömään enemmän kasvikunnan tuotteita. Jos sua kiinnostaa hyvät dokkarit, niin sellaset kun Forks Over Knives ja Fed Up on Netflixistä kanssa tosi hyviä ja pysäyttäviä dokkareita:) Kannattaa tsekata!
Ja ihani kuvia muuten nämä! Tosi kiva asukokonaisuus ja ihanan seesteinen tunnelma noissa kuvissa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vinkeistä :) Täällä rohmutaan nyt joka ilta dokkareita ja ihan samaa mieltä - vahvistuu vain koko ajan tunne siitä miten haluaa syödä enemmän puhdasta kasvisruokaa. 

Kiitos :)

Kia

Cowspiracy avasi meikäläisenkin silmät! En ollut koskaan tätä ennen ajatellut lihansyöntiä muuten kuin eläinten kannalta ja kamala sanoa, mutta se ei jostain syystä ole itseäni koskaan saanut syynä yksinään lopettamaan lihansyöntiä. Nyt kuitenkin uuden vuoden lupauksena itselleni ja kanssaeläjilleni tällä planeetalla lupaan jättää ruokavaliostani pois vähintään punaisen lihan sekä siipikarjan. Jos hyvät dokkarit tämän aiheen tiimoilta kiinnostaa, niin Discoveryltä tuli hetki sitten dokkari nimeltä Racing Extinction, joka oli niin käsittämättömän laadukas ja hyvä dokumentti että se kummittelee mielessä kyllä päivittäin. Jos sen vaan jostain löydät käsiin niin suosittelen ehdottomasti katsomaan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi pitääkin etsiä tuo dokkari käsiin, kiitos :) 

En itsekään syö kovin paljon lihaa, mutta nyt kun alkaa olla enemmän perillä kaikesta mitä se lihateollisuus pitääkään sisälläään, niin taivaa vähentyä aivan minimiin kaikki punaiset -ja valkoiset lihat :)

Vierailija

Todella upea takki! Ja kaulahuivi ja housut mätsäävät väreinä toisiinsa ihan täydellisesti. Tosin tennarit eivät kyllä oikein sovi asuun, ja leveät lahkeet tekevät kokonaisuudesta hiukan "ennytkeksisopivaatermiätähän" mutta kuitenkin jotenkin huonon ja piilottavat sitä kuinka upean hoikat jalat sinulla on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram