Kuinkakohan varteenotettava vuokralaispariskunta oltiin asuntonäytössä, missä minä toljotin vain lumoutuneena ikkunoista ja mies pälyili katonrajaan silmä mustana. Kaksikko kuin suoraan pöpilästä ja tappelusta karanneena.

Oikeasti mieheni oli juuri toipumassa siitä poskiluun leikkauksesta ja minä tajunnut, että asunnon sisäpiha on mummini sisäpihasta seuraava.

 

Toisille kotoisalta kai tuntuu punainen tupa ja perunamaa. Minulle edelleen keskustan sisäpihat ja niitä varjostavien asuntojen korkeat katot ja ikkunalaudat. Verkko-ovinen vanha hissikin jo käy.

Ehkä se johtuu muutamasta lapsuusvuodesta pikkuroballa, milloin vietin myös paljon aikaa mummini luona Fredrikinadulla. Keksin oman mielikuvitusmaailman tyhjille sisäpihoille ja vanhoihin rappukäytäviin. En jostain syystä kaipaillut metsiä ja puroja. Porttikongitkin oli jo tarpeeksi kiehtovia.
Tai sitten vain oikeasti tykkäsin siitä että Mäkkäri oli lähempänä.

 

Vanha puutalo ilman vesivessaa, kerrostalo, paritalo, omakotitalo. Espoo, Helsinki, Kruusila? –  Ollaanhan asuttu vaikka missä muuallakin, mutta en kunnolla edes muista missä. Muistan vain parhaiten juuri nuo keskustan asunnot ja niiden tunnelman.

Ja nyt saan kolmion täydeltä sitä tunnelmaa! Pöpiläpariskunnalle annettiin asunto mummini naapurista, missä katot ovat korkealla, lautalattiat natisevat jalkojen alla ja jääkaappi on isoin koskaan omistamani. 

 

Seuraavat viikot meneekin sitten muuttohommissa, arvatkaa olenko innoissani vähän kaikesta :) 

 

 

Snapchat - juliatoivola
Instagram - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan
Bloglovin - JULIA Toivola

Kommentit (32)

SofiaMenbere

WOW, vitsit teijän uusi kämppä näyttää kivalta! Jonkin näköistä postausta siitä kun oot päässyt muuttaa ja laittamaan siellä? Ois nimittäin tosi kiva nähdä, vaikka detail kuvia yms.

Ja tietenkin Onnea asunnosta!:)

Maria-maria

Itse synnyin Espooseen 80-luvulla ja siellä asuin suurimman osan ajastani. Kouluaikoina luokassani varsinkin ennen kesää alkoi keeskustelut siitä, miten kukin pakkaa perheensä kanssa autonsa ja lähtevät sitten tien päälle mummolaan.Ja tietenkin niissä mummoloissa oli heppoja ja lehmiä ja voi kuinka olin kateellinen koulukavereille jotka niihin mummoloihin päsivät! Minä vain hyppäsin bussiin Espoossa ja samalla sisäisen liikenteen linja-autolla sitten sain körötellä molempiin mummoloihin.Toinen asui kerrostalossa ja toinen paritalossa.Kesän jälkeen tietenkin saatin tehtäväksi kirjoittaa aine siitä,miten kesä meni.Kateellisena kuuntelin toisten retkitarinoita ja jänniä juttuja maalta. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :( Tulipas jotenkin haikea mieli. Kesälomat maalla oli kyllä ihan parhaita! (Usein ängin itseni myös kavereiden mökille :D). Hevoskesistä haaveilin itsekin joka kesä! Haha, minulla oli mielikuvitushevostalli meidän pyöräkellarissa :D

TuuliS

Onnea uuteen kotiin ja kovasti tsemppiä muuttoon! :) kotinne näyttää ja kuulostaa unelmalta :)

Mrs T

Olipa kiva uutinen, kiva kun halusit jakaa sen meidän kanssa! Ihanalta näyttää, kiva ois tosiaan nähdä sitten lopullistakin kotia, kun pääsette asettumaan. Onnea uudesta asunnosta ja avoliitosta :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tottakai! Ihanaa, että oli miellyttävä postaus - paljon kotijuttuja ehdottomasti vielä tulossa! <3

Kiitos :):)

Maarit

Onnea uuteen ja kauniiseen kotiin:) Olisi ihanaa nähdä kuvia matkan varrelta, kun laitatte kotia kuntoon:)

Oliviaaa

Aivan ihanan näköinen koti😻, odotan innolla jo kun rupeat sisustamaan sitä ja pistät kuvia. Kiinnostaisi hirveästi millä muokkaan ig kuviasi?😌😊

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itsekin odottelen innollla! Kivaa päästä tekemään sisustuspostauksia! :)

Muokkaan ig kuvat enimmäkseen facetune, snapseed ja ig:n omalla muokkausohjelmalla :)

Vierailija

Mulla tuli kans onnellinen olo teidän puolesta tästä postauksesta :) Aivan ihana koti juuri teille <3 Voin vaan kuvitella miten kivasti sisustettu siitä tulee, sulla on paljon silmää kaikelle kauniille :) Sisustus/ kotipostaukset kiinnostelee mua myös!

Elli M

Tuleeko vanhoja kotijuttuja tai vaatteita myyntiin, nyt kun käyt muuton yhteydessä kamoja läpi? ;)

Rooooosa

Moikka! Teillä on tosi kaunis asunto, jonkinlaisia postauksia siitä odotellessa. Pakko muuten sanoa että olin aivan ällilältä lyöty, kun vastasit snapissa ja tosi nopeasti vielä! :D Tuli ihan semmonen arvostettu olo jotenki, dont know kuinka muuten selittäisin, Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram