Olen onnistunut ehkä ensimmäistä kertaa koko blogiurani aikana näpyttelemään itselleni kesäloman.

Tarkoittaen sitä, että sormet sauhuten olen kerrankin kirjoittanut postauksia etukäteen. Jopa niin monta, ettei halutessaan tarvitse avata läppäriä kirjoitusmielessä kokonaiseen viikkoon tai jopa kahteen! Toisaalta saa nähdä onnistunko siinä. Sen verran tykkään tästä hommasta ja käyn kuitenkin päivittäin julkaisemassa ja vastailemassa kommentteihin – älkää siis ihmeessä säästelkö niissä! Ne on ehdottomasti edelleen parasta tässä koko jutussa :)

Heinäkuussa postaustahti vähän hiljenee sosiaalisen median muutenkin hiipuessa mökkimaisemiin, mutta toivottavasti muistatte silti käydä kurkkailemassa. Myös Instagram ja Snapchat on kesälomailusta huolimatta ahkerassa käytössä. Molemmat löytyy nimimerkillä @juliatoivola

 

Tässä muutamia tulevia blogipostauksia:

 

- Miten tapasin poikaystäväni
- Grilliherkkuja
- Kesäsalaatteja
- Juhannusmuistoja
- Kuvausjuttuja
- Treenipostausta
- Sunday Memeories – Ibiza
- Pilalle menneitä kuvia
- Parsapasta
- Kesämekko kahdella tapaa
- Asukuvia

 

Olisiko teillä mahdollisesti joitain postaustoiveita? Kaikkia ideoita otetaan vastaan ja toteutan niitä enemmän kuin mielelläni kesän aikana. 

Kommentit (16)

Vierailija

Hei! Voisin päätellä sun kropan perusteella, ettet syö herkkuja kovin usein?:) mitä sä tyyliin syöt kesällä semmosia terveellisiä herkkuja?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä mä syön ihan oikeita herkkuja :D Rakastan esim. pullaa, karkkeja ja suklaata :D Jos herkuttelen keyemmin, syön pähkinöitä ja raakasuklaata, ehkä smoothiekakkuja, tai chia-vanukkaita :)

Vierailija

Oi jee, rakkaustarina postaus!! Mä liputan kans videopostauksen puolesta, ihan vaikka myday missä kamera kulkee mukana ja vähän kuuluu sun höpöttelyä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram