Tiedättekö sen tunteen kun olette ehkä tavanneet vaikka uuden ihastuksen. Pesette söpösti hampaita vierekkäin kylpyhuoneessa, peset meikit, mutta punoitat kuin pikku mansikka. Et voikaan pestä pois sitä ihastumisen aiheuttamaa punastumista, etkä myöskään cuperosaa, punoittavia arpia tai muita ihon epätasaisuuksia.

Olin yksi CC-voiteen suurkuluttaja suhteen alkuaikoina. Voide sai ihoni näyttämään paremmalta vain pienenä lisänä kasvovoiteen päällä.  Lisäksi se hoitaa ihoa ja toimii kuin korjaavana ja säväyttävänä lisävoiteena. Meikittömän naaman pelastaja.

 

Viime postauksessa näytin teille ihonhoitorutiiniani Acon tuotteilla. Olen pitkään käyttänyt Acoa ja osasta tuotteista on tullut sellaisia ikisuosikkeja. Rebalancing puhdistusvaahtoa on aina pakko olla. Q10 Seerumi on aivan ihana ja tämä CC-voide ansainnut ehdottomasti paikkansa kärkijoukoissa.

 

ARVONTA on päättynyt
Haluatteko te testata tällaista Acon ihonhoitosarjaa ja löytää niitä omia suosikkeja? Saan arpoa yhden ihonhoitopaketin (arvo n.130€). Kerro vain kommenttiboksissa 20.04 klo 21.00 mennessä kumman paketin haluat - onko sinulla kuiva, vai sekaiho? Ja haluatko CC-voiteen sävyssä light vai medium.
(Muista sähköpostiosoite!)

 

Paketti sisältää:

Normaalin ihon paketti:
Rebalancing Cleansing Foam
Rebalancing Skin Toner
Protecting Day Cream
Restoring Night Cream
Protect & Restore Q10 Serum
Protect & Restore Eye Cream
6 in 1 CC Cream

TAI
Kuivan ihon paketti:
Ultra Soft Cleansing Milk
Ultra Soft Toner
Protecting Day Cream
Restoring Night Cream
Protect & Restore Q10 Serum
Protect & Restore Eye Cream
6 in 1 CC Cream

 

yhteistyössä Aco*

Kommentit (353)

Niina

Mahtava arvonta!! Voi kunpa joskus onnetar suosisi, tämä paketti olisi lottovoitto minulle! Sekaihon ja light sävyn cc-voiteelle peukut pystyssä siis 😊

Vilma

Normaali ihonhoitopaketti olis tällähetkellä enemmän kun toivottu. Tuntuu, että tällähetkellä iho jotenkin oireilee enemmän, liekö kevät ja
lämmönvaihtelut.. Jos voitan, medium- sävy olisi varmasti parempi minulle.. Kiitos!

Lakujätski

Tätä tuotesarjaa olisi mukava päästä testaamaan. Minulle sopisi tuo kuivan ihon setti light cc-voiteella.

Vierailija

Ihana arvonta! Mulle varmasti kävisi tuo normaalin ihon paketti ja medium cc-voide! :)

maijja

Mulla on vähän hankalasti kuivahko sekaiho, mutta yleensä hoidan sitä kuivan ihon tuotteilla. Acoakin olen testaillut ja hyväksi havainnut, mutta juuri nyt on muut purnukat kesken. Näistä ottaisin kuivan ihon tuotteet ja light-sävyisen cc-voiteen.

Niina

Tykkään laittaa cc Voidetta vaikka Ei muuten ehkä meikkaisikaan. Minulla on normaali/sekaiho ja ottaisin light cc-voiteen

Jenni

Käytän itsekin Acon tuotteita, ihan mun lemppareita :) Olisi siis superia saada testiin myös uusi cc-voide sekä nuo yö-ja päivävoiteet.
-------
Normaalin ihon paketti ja cc-voiteesta light

Sase

Minulle sopisi parhaiten varmaankin tuo normaalin ihon paketti ja cc-voide sävyssä medium. :)

mira

Uudet ihonhoitotuotteet ovatkin olleet etsinnässä, joten olisi kiva päästä testaamaan Acon tuotteita!
Sekaiho ja medium :)

Vierailija

Tulisi uudet tuotteet todella tarpeeseen 😍! Normaalin ihon paketti ja CC-voide sävyssä medium.

Jasmina

Moikka! Osallistun innoissani arvontaan :) Mulla on sekaiho ja voide mieluummin medium-sävyssä.

Niina

Osallistun arvontaan! Haluaisin kuivalle iholle tarkoitetun tuotepaketin ja cc-voiteen sävyssä medium :)

Iiäl

Tykkään kovasti Acon tuotteista, vaikka hetkeen mulla ei niitä kylppärin kaapissa ole ollut. Pitäisi korjata tilanne ;) Mulla on sekaiho ja CC-voide sävyssä medium olisi varmaan kiva kesäksi.

Banzu

Oi tähän on pakko osallistua. Uusi ihonhoitosarja onkin ollut hakusessa. Itsellä on sekaiho ja vaalea sellainen, eli light-sävyinen cc-voide olisi parempi.

RMM

Sekaiho ikuisena vaivana! Cc-voide sävyssä light.
pitkään ihon epäpuhtauksista kärsineenä acon tuotteet seuraavana testilistalla.

M

Oi oi oij mikä huippu arvonta tämä onkaan!!! Toivottavasti nyt arpaonni suosisi :) Sekaihon paketti ja cc sävyssä light.

Vierailija

Mulla on pääosin normaali iho. Usein en tarvitse kasvorasvaa ollenkaan, talvisin käytän todella kosteuttavaa voidetta. Eli ihan sekaiho :D Olis niin ihana löytää omat kasvojenhoitorutiinit, joilla sais ihon hehkumaan.

janitaa

Mulla on sekaiho ja sävy sais olla medium. Pakko sanoo että tää on varmaan paras arvonta ikinä!

Miia

Ompas ihana arvonta! itselläni on ollut Acon päivävoidetta josta olen tykännyt kovin. Siihen tuo sarja on vielä jäänyt joten olisi kiva päästä testailemaan myös muita tuotteita :) Minulla on normaali iho ja cc-voide sävy medium. Cc-voide on muuten ihan huippu keksintö - kiireisen arjen pelastaja :D

Hannna

Olisi ihana päästä kokeilemaan Acon tuotteita! Kaipailisinkin jotain selkoa ihonhoitotuotteisiini. Nyt ne ovat vain sieltä täältä haalittuja ja kaikki erimerkkisiä. Näistä paketeista kiinnostaisi enemmän tuo kuivan ihon tuotepaketti. Ja CC-voide saattaisi olla passelimpi light-sävyisenä.

Siniii

Mahti arvonta! Aco on myös oma lemppari erityisesti meikinpuhdistuksessa:)

Normaalin ihon paketti kiinnostaisi vaikka välillä hieman kuivakin tämä nassu on :D

CC-voide mieluiten sävyssä medium- koska kesä tulossa :D

Annina

Oi näitä olisi ihana päästä testaamaan! Normaalin ihon paketti ja sävynä medium sopisi tänne loistavasti.

SanniK

Haluaisin päästä kokeilemaan sekaiholle sopivia tuotteita ja CC-voidetta sävyssä medium :)

SaraP

Onpa huippu palkinto, tosi mukavaa olisi testata! Jos onni suosii niin kuivan ihon paketti olisi sopivampi, sekä CC-voide light-sävyssä :)

Noora

Ehdottomasti mukana! Omalle iholleni sopisi parhaiten tuo normaalin ihon paketti ja cc-voide medium-sävyssä :)

Netta

Uudet tuotteet ovat houkutelleet hurjasti kasvojenhoitovideosi katsottuani, joten kai se on pakko kokeilla onnea! Valitsisin normaalin ihon paketin ja CC-voiteen sävyssä light:)

Katja

Oi, mukana arvonnassa! Hirveesti haluaisin testata ACO:n tuotteita, vaikuttaa todella hyvältä!

Sekaiho ja sävy light. 

Iida Sofia

Olisi ihana saada tuo paketti! Itselläni on sekaiho ja cc voide menisi light versiona. Itsekin acon suurkuluttaja :)

milla-meeri

Kuiva iho ja light! Mulla ei oo kokemusta acon kasvotuotteista, mut acon deodorantista oon tykännyt!

Maijju

Mun kasvojen ihon kunto on jotenki selittämättömästi riistäytynyt käsistä viimeisen kuukauden aikana. Nyt tarvis kipeesti hyviä neuvoja ja uusia tuotteita.
Aknelääkkeet on sit se viimeinen vaihtoehto, jos en saa tilannetta tasapainotettua kunnollisilla hoitavilla rasvoilla jne.
Toivon siis et oon onnettaren suosiossa! :)
Normaali iho ja medium sävy.

st'rawberry

Kuiva iho ja light. Acoa olen kokeillut muutamaa tuotetta ja pitänyt. Nämä ovat uusia tuotteita minulle. Olisi kiva kokeilla, apteekkituotteet ovat yleensä ihanan hellävaraisia :)

Jatta

Ehdottomasti mukana! Itselleni sopisi kuivan ihon paketti paremmin, ja CC-voide sävyssä light. :)

Pirtsu

Moi Julia! Haluaisin ehdottomasti ton kuivan ihon paketin, sillä olen ihoa kuivattavalla roaccutan lääkekuurilla jo toistamiseen ja tuo paketti olisi täydellinen kesäksi, kun olen reissussa monta kuukautta. Ihana arvonta!

Anskuuuu

Tuota normaalin ihon pakettia olis mahtava päästä testaamaan! Ja cc-voiteen sävy light. :)

EmmiL

Ongelmana juuri nuo punoittavat arvet, jotka sain aikaiseksi viime kesänä. Iholleni tuli ensimmäistä kertaa ongelmia viime kesänä ja 28-vuotiaana :( Eikä niitä näppylöitä olisi todella saanut näplätä, mutta minähän näpläsin. Sekaiholla siis mennään ja CC-voiteesta medium sävy olisi passeli :)

Bebe

Sekaihon tuotteet ja cc-voide medium sävyssä. Ihanaa olisi näin keväällä mennä meikittömänä tai edes ihan vähällä meikillä, mutta useimmat markettituotteet eivät enää sovi minulle, että voisi suht halvalla testata. Pitää siis ehdottomasti etsiä apteekin puolelta.

Innokas

Ihana arvonta! Itsekkin olen osaa näistä jo kokeillut, mutta CC-voidetta olisi hauskaa päästä testailemaan!:) Sekaiho, light

Else

Ihana arvonta! :) Itselleni sekaiholle tarkoitettu ihonhoitopaketti sekä CC- voiteesta sävy medium olisivat varmasti sopivia. Tämä palkinto tulisi kyllä todella tarpeeseen ja Acon tuotteita olen aina halunnut testata, mutta opiskelijabudjetissa ei vaan ole ollut ylimääräistä näiden ostamiseen. 

Heini

Hei! Kiva arvonta :) Minulla tällä hetkellä käytössä Acon puhdistusvaahto joka vetelee viimeisiään.. Tommoinen setti olis mukava sekaiholle ja cc-voiteen haluaisin lightina :)

Miia

Minulla on kunnon sekaiho ja siihen kaupan päälle tulee vielä toisinaan näppylöitä, kuin teinille konsanaan! Jos arpaonni suosii, niin voide mediumina ☺

Iris L.

Tämä paketti tulisi todellakin tarpeeseen! Mulla on sekaiho ja cc-voide olisi kesällä hyvä sävyssä medium. :)

Mirri

Oih, miten hieno arvonta! Aco tuotesarja todella kiinnostaa, tuotteista ainoastaan ripsiväri on tullut tutuksi.. Minulla on sekaiho ja cc-voide saisi olla sävyssä medium.

Eeva

Kuivan ihon paketin, sillä tosiaan hyvin kuivan ihon kanssa saan kamppailla, ja tuon light cc-voiteen, jos voittaisin! :)

Riksutin

Ihana olisi päästä tuotteita oikein kunnolla testailemaan! :)

Mukana siis ehdottomasti kuivan ihon -paketin ja light -voiteen arvonnassa!

Hennajenniina

Ihanat tuotteet ja arvonta. Minulla on sekaiho ja medium on valintani cc voiteen sävystä.

Vierailija

Moi!

Mulle olisi varmaan parempi tuo kuivan ihon paketti.

Kiinnostaa kyllä testata näitä ACOn tuotteita, kun olet niitä hehkuttanut ja tuo CC-voiteen käyttö tuossa tilanteessa on aika oiva idea.. :)

(CC-voiteessa sävy light)

Airiina

Osallistun upean paketin arvntaan mielelläni, minulla on aivan selvä sekaiho, ja tummahipiäisenä medium on sopiva sävy.

Noora

Olisi ihana päästä tutustumaan näihin tuotteisiin! Minulla on (vaikea) sekaiho, joten jo aiempi postauksesi näistä tuotteista sai miettimään niiden ostamista, mutta toivottavasti arpaonni suosisi ;) Ja CC-voiteen sävynä medium.

Satu

Oi! Joitakin ACO tuotteita olen kokeillut ja ihastunut olen! Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä :)
Normaalin/sekaihon paketti sekä cc-voiteen light sävy sopisi.

mmagic

Sekaiho, light. Voisi olla todella hyvä kyllä koittaa miten saman sarjan tuotteiden käyttö vaikuttaisi, koska yleensä käytän vain mitä nyt on sattunut milläkin kerralla kaupasta tarttumaan mukaan. Saman sarjan tuotteet varmasti tukisivat toisiaan ihan eri tavalla.

Vierailija

Mulla on sekaiho, tuotepaketeista haluaisin testiin normaalin ihon paketin ja cc:n mediumina!

Meliina

Ihana arvonta! Itselleni paras olisi kuivan ihon paketti ja light cc-voide. Vaikkei arpaonni suosisi, voisin hankkia kyseisen paketin jos sillä saisin luotua paremmat ihonhoitorutiinit itselleni:)

SaaraMary

Kääk! Kummankohan sitä valitsisi?! Kai menen normaali-ihon pakettiin ja voiteen sävy voisi olla medium.

Blogiasi on muuten ihana lukea. Kauniit kuvat, mutta hauskat jutut <3 Toimii!

Jules

Oi mikä arvonta. Kaipasin juuri nyt uusia tuotteita ja olisi mahtava löytää juuri ne oikeat tuotteet omalle iholle, joka on viime aikoina oireillut. Jos sattuisin voittamaan minulle sopisi sekaihon paketti ja cc-voide medium. :)

Eliis

Ois niin mahtavaa päästä kokeilee noita tuotteita! Raskaus on kuivattanut ihon eli kuivalle iholle ja vaalee cc-voide :)

memmu

Ompas piristävä arvonta - mukana ehdottomasti! Itselläni on kuiva iho ja CC-voide saisi olla vaalea. :)

pilvi

oo ihana aco! ehdottomasti mukana arvonnassa! koska minulla on sekaiho, niin normaalin ihon paketti ja cc-voide sävyssä light vaikkapa (ettei ainakaan tule liian tummaa :D)

Anselml

Sekaihon paketti ja lightin sävyssä:) olisi kiva päästä testaamaan muitakin acon tuotteita kuin kasvovettä!

Vierailija

Oohjes mikä kisa, acolla ihan parhaat ihonhoitotuotteet varsinkin kuivalle iholle!! Kuivan ihon ihonhoitopaketti ja medium cc-voide :) mahtia! Myös lisäksi pakko sanoa, että sulla on ihan huippu blogi!!

sinii

Sekaiho ja cc-voide sävyssä medium(kesä kun on tuloillaan;)

Acon tuotteet ovat kyllä tosi hyviä hinta-laatu suhteeltaan :)

Saanukka

Oi ihana arvonta! Mulla on sekaiho ja voiteen sävy medium! Kumpa onnetar suosisi tällä kertaa :)

Katij

Nyt on kyllä mahtava arvonta! :)
Minulla on sekaiho ja jos onnetar suosii niin valitsisin normaalin ihon paketin ja light sävyn.

Anna-Maija

Onpa mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! Olen etsinyt iholleni jotakin kevyttä peittoa, mutta vielä en ole sitä täydellistä löytänyt. Kuiva ja vaalea iho tuntuu olevan vaikea yhdistelmä. Tavoittelen siis kuivan ihon pakettia ja cc-voiteesta light sävyä.

JR

Aknenaamalle olisi kiva päästä testaamaan sekaihon hoitotuotteita! Ja light-sävyistä cc-voidetta :)

Elpppa

Ihan loistava arvonta ja tulisi todella tarpeeseen, olenkin blogistasi luettuani käynyt vähän hypistelemässä näitä tuotteita, että josko hankkisin itselle myös! Eli sekaiho ja cc sävyssä light :)

emiliaa

Minulla on aika normaali, mutta pintakuiva iho. Kumpi vain paketti kävisi siis! Cc-voiteen valitsisin sävyssä light. Voi kun olisi ihana päästä testailemaan näitä!

jappu

Sekaihon paketti varmaan ja light cc-voide, tulisi tarpeeseen kun ihon kunnon kanssa kriisi alkoi viime syksynä ja on edelleen, laadukkaat ihonhoito tuotteet olisi mahtava päästä testaamaan :)

Vierailija

Sekaiho ja cc voide sävyssä light :) acolla on tosi kivoja ja hyviä tuotteita, mullekin toi puhdistusvaahto on ihan must. Olis kiva tutustua myös muihin tuotteisiin!

stuukuu

hei, kuivasta ihosta kärsivänä luonnollinen  valinta tähän on tuo kuivanihon aco- setti :) CC-voiteesta varmaankin light sopisi paremmin.

EmiliaS.

Nuo tuotteet tulisivat niin tarpeeseen :) Kuivan ihon paketti ois perfect ja CC-voide light :) 

Tua

Normaalin ihon paketti ja CC-voide light-sävyssä olisivat varmmasti oikein passelit meikäläiselle.

Kiira

Ihana arvonta! Mulla on sekaiho ja haluaisin cc-voiteen sävyssä medium:) mukavaa kesän odotusta!

ssannieh

Ihana arvonta! Just mulle tehty! :) Mulla on tosi herkkä iho ja siksi en voi käyttää pt- kauppojen meikkejä tai puhdistusaineita, vaan ainoastaan apteekkituotteita. Tää ois niin tarpeellinen ja ihana paketti👍 😍 kuivalle iholle ja sävy light.☺

Vierailija

Sekaihon paketti, light sävyllä. Sopivimmat tuotteet omalle iholle ovatkin parhaillaan hakusessa. Ehkäpä Acon tuotteista löytyisi sopivat! :)

Elviira

Oi kuinka talven rasittama ihoni kiittäisi tällaisesta setistä! Omaan sekaihon ja cc-voiteesta sävy medium olisi varmast just eikä melkeen passeli :)

Heini

Tämä olisi aivan loistava paketti talven aiheuttamalle kuivalle ja ylipäänsä herkälle iholleni! Eli kuivan ihon paketti ja sävyssä light :) 

Lilli

Olen myös tykästynyt näihin Acon tuotteisiin. Se että tuote on apteekista ostettava ei aina takaa tuotteen laatua, mutta Aco on ehdottomasti yksi parhaimpia. Toivottavasti onni lykästäisi. Itselläni on kuiva iho ja cc-voide tulisi olla light-sävyä.

Vierailija

Osallistuisin mielelläni arvontaan :) Minulla on sekaiho ja cc-voiteen haluaisin sävyssä medium.

Maarit

Jes. Kävinkin jo edellisen postauksen innoittamana ostamassa muutamia. Nyt huomasin että iho kaipaa sittenkin kuivan ihon tuotteita. Eli kuiva iho ja medium sävy!

-T-

Ooo, mikä kilpailu! Olispa hienoa voittaa tuo paketti.

Täytyykin käydä tutustumassa tuohon cc-voiteeseen. Ja jos nyt arpaonni sattuu suosimaan niin mulla on kuiva iho ja cc-voide light sävyssä. :)

Lellu

Luulen että pikkuhiljaa (seitsemän vuoden jälkeen) paraneva aknenaamani on sekaiho. Ja sävy vaalein eli light

M

Aivan mahtava arvonta! Olen harkinnut ACO:n tuotteiden kokeilua jo edellisten postaustesi perusteella, missä kerroit niiden pelastaneen kasvojesi ihon. Tämä paketti auttaisi alkuun :) Kuiva iho ja medium cc!

Oona

Onpas kiva arvonta :) varmaankin tuo normaalin ihon paketti vois olla itselle parempi ja cc voide sävyssä light!

Näytä kaikki kommentit (353)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014