Foreo ihonpuhdistuslaite
Ensin tuli värähtelvät kasvoharjat nyt  8000 värähdystä minuutissa tuottava hellävaraisempi ja hygieenisempi Foreo Luna silikoniharja?Sain kutsun Foreon after workiin juuri samoihin aikoihin kun olin lukenut artikkelin siitä miten päivittäin pitäisi jumpata kasvojen lihaksia. Yritin ottaa tavaksi hokea liioittellusti vokaaleja suihkussa, mutta myönnettäköön, että AA, ÖÖ, ÄÄ:t jäivät vain muutamaan kertaan. Helpommin kasvojumppa käy tämän värähtelylaitteen avulla kasvojenpuhdistuksen yhteydessä, vai käykö?
Myönnän kyllä, että iho näyttää käsittelyn jälkeen kiinteämmältä ja katse kirkkaammalta, mutta itselläni meikkien pesu tapahtuu muutenkin viimeisillä voimilla ja joudun todella ponnistelemaan, että muistaisin käyttää laitetta, saatikka riittäisi kärsivällisyys vielä viimeistellä hoito Iirsis silmänympäryslaitteella. Tuolla värähtelevällä pötkilöllä, mikä ikään kuin ”tepastelee” ympäri silmänympärystä samalla levittäen silmänympärysvoiteen syvemmälle, vähentäen turvotusta ja edistäen silmänympärysihon verenkiertoa. Ehkä pitää siirtää värähtelyhoito aamuihin? 
(Saatavilla mm. Sephorasta. Suomessa Eleven.fi verkkokaupasta Harjan hinta n.170€ silmänympäryslaite n.120€)
 

Exuvience Bionic Oxygen Facial
Olen joskus testannut sarjan voiteita ja meikinpoistoainetta, mutta ne eivät oikein istuneet iholleni. Siksi olin hieman skeptinen kasvonaamionkin kanssa, mutta sainkin yllättyä positiivisesti. Kasvonaamiota kutsutaan elvyttäväksi. Se sisältää PHA-happoja ja kutittelee kasvolla. Pidän siitä, että tunnen tai näen kasvonaamion vaikutuksen ja tehon.
Tässä voide on läpinäkyvää, mutta muuttuu iholla valkoiseksi vaahdoksi, mikä kutittelee hetken ja sitten katoaa. Kasvot jäävät todella kirkkaiksi ja pehmeiksi.
(saatavilla jälleenmyyviltä kosmetologeilta n.65€)

 

Sebastian Dark Oil
Olen laiska hiusöljyn kanssa. Öljy valuu kaikkialle, latistaa hiukset ja sitä jää käsiin loppuviikoksi. Siksi geelimäinen paksumpi Dark Oil oli todella kaivattu uutuus kylppärin kaappiin. Lisäksi se sisältää lämpösuojan ja tekee hiuksistani todella kiiltävät ja pehmeät. Ei latista vaan pikemminkin antaa rakennetta. (n.35€)

 

NYX Matte Finish Fini mat makeup setting spray
Olen ollut skeptinen myös näiden suihkeidenkin tehoon, mutta kun vappumeikkini pysyi paikoillaan läpi juhlatuulien kuin naamaan naulattuna, aloin pohtimaan – oliko se sittenkin tämän suihkeen ansiota? Oli tai ei, niin ainakin kivan mattapinnan se antaa, eikä hintakaan ole paha. (Sokoksilla n.8€)
 

NYX Wonder Pencil
Monikäyttökynä. Korostaa, peittää ja kirkastaa. Korostan tällä huulten amorinkaarta, suurennan silmiä laittamalla sitä alaluomen vesilinjalle ja peitän ihon pieniä virheitä.
(Sokokselta n. 5€)

 

Rayban Clubround
Ah, kun kaksi RayBanin suosikki klassikkomalliani Clubmaster and Round styles tekivät lapsen, siitä syntyi vielä täydellisempi Clubround!
Clubround on RayBanin uusin malli ja uumoilen tästä uutta klassikkoa, ellei se ollut jo sitä syntyessään.
(Omani on LovEyeWear nettikaupasta 114€)
 

Rieslingviikot sushibar
Edellisestä postauksesta voitte päätellä, että pidän parsasta. Pidän myös Rieslingistä ja sushista ja kun nämä kaikki yhdistää ollaankin taivaassa nimeltä: Parsa ja Riesling-viikot 9.-29.5. kaikissa Sushibareissa.
Pääsin testaamaan uusia susheja ja viinejä viime viikolla ja myönnetään, että tämä oli ehkäpä paras tastinglounas mitä olen saanut kokea. Sushibar kun vain on vannomatta paras sushiravintola suomessa ja Viinitien Rieslingit suosikkejani jo vuosien takaa. Mm. C.A.I., X-berg ja Karl Schaeferin “kettu Riesling”.
P.s Parsarullista voiton vei avocado-parsarulla (saatavilla myös lohi-parsarulla). Suosittelen ehdottomasti testaamaan.
 

Manukahunaja
Mesikämmen pystyyn kuka uskoon hunajan voimaan! Jep, mietitte tässä vaiheessa varmaan jo, että mihin kaikkeen tuokin hurahtaa, mutta Manukahunaja on paljon antibakteerisia ominaisuuksia ja on ainut hunaja mikä on luokiteltu lääkinnälliseksi hunajaksi. Olen kuullut että sitä käytetään mm. haavojen ja tulehdusten parantamiseen, flunssan hoitoon, vatsaongelmiin, suolistosairauksiin, iho-ongelmiin ym. Itse syön tätä aina muutaman lusikallisen flunssaisena ja toisinaan teen hiuspohjan ongelmiin hunajanaamioita. Toimii!
Varjopuolena; Hunajaa voidaan myydä laillisesti Manuka-hunajana vain kun yli 70% sen siitepölysisällöstä on peräisin manukapuusta. Koska tätä kasvia kasvaa luonnostaan vain Uudessa-Seelannissa ja se kukkii vain lyhyen aikaa, tuotantokapasiteetti on rajattu ja siksi se on myös tavallista hunajaa paljon hintavampaa.
(hyvinvointikaupat n.30-50€)

 

*osa tuotteista saatu blogin kautta

Kommentit (8)

Kate

Minusta kuvasi ovat kivoja koska näytät luonnolliselta kuvissa, et mm. käsittele omia kuviasi niin ettei niiistä sinua tunnist jne. Näytät luonnolliselta ja kauniilta. Joissain blogeissa ärsyttää kun omat kuvat muokattu niin ettei henkilö tunnista ollenkaan muiden ottamista kuvista. Ei näytä ollenkaan luonnolliselta.

Kaisa

Manukahunajaa täälläkin, en ole vielä itse huomannut mitään eroa niissä aktiivisuusluokituksissa. Oletko muuten kokeillut oreganoöljyä flunssiin?

Reetta

Ompas hullun kallista tuo manuka hunaja suomessa, täällä australiassa saa alle 10 dollarilla purnukallisen!

souf

Parsa + Riesling -viikot?! Hyvä etten heti lähde juoksemaan Sushibariin, voiko olla parempaa yhdistelmää! Kaksi lempparia yhdessä, ahhh. Täytyykin heti lähettää poikaystävälle viesti, että millos mennään illallistreffeille :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

VOI KYLLÄ! <3 Arvaa joudunko hillitä itseäni etten ole joka päivä pää parsarullassa - meidän toimisto on ihan Sushibarin vieressä :D

Ehdottomasti puollan teidän parsa/sushi/Riesling -treffejä! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram