Pitäisikö sittenkin hankkia vihreä matto, riippukeinu, värikästä tapettia, marokkolainen prinsessavuode ja katosta roikkuvia kasveja?

Kyseenalaistin heti jo melkein selväksi muodostuneet uuden kodin sisustussuunnitelmat astuessani sisään Elloksen showroomiin Kööpenhaminassa.
Tätä vähän jopa pelkäsinkin -sisustusinspiraation yliannostusta. Malttamattomana haluaisin aina kaiken kauniin heti omaan kotiin. Sopi se sinne tai ei. 
Sama pätee hyvään ruokaan. Kaikki suuhun ja vähän ohikin. Showroomilla oli tarjolla ihan mielettömät kasvisruuat sticks'n'sushista ja tottakai sotkin itseni ensisekunneilla mihinkäs muuhun kuin pikimustaan dippikastikkeeseen.

Mutta ei se mitään. Haalean roosan värisessä hameessa paistattelevat mustat likaläntit muistuttavat vain siitä miten hyvää oli paahdettu kukkakaali ja musta tryffeli-seesamikastike, ja siitä, miten vannouduin opettelemaan sitä tekemään heti kun pääsen kotiin. 

Ruoka – ja sisustusinspiroituneena on hyvä olla. Tähän päälle vielä muotinäytökset ja messut, niin eiköhän pää ole jo pullollaan ideoita mitä tuoda kotiin mukana. 

 

 

*matkan tarjosi Ellos

Kommentit (4)

venla

Oon jo pidemmän aikaa ihastellut sun muista poikkeavaa kirjotustyyliä, mulle tulee vaan aina jotnkin tosi hyvä mieli ja lumoutunut olo!:D En tiä mikä siinä on, mut sä kyllä vaan omaat hyvän kirjotustaidon ja saat tavallisenkin tekstin tuntumaan erikoisemmalta ja kiehtovalta luettavalta, kuin tarinalta :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram