-  Herätyskelloni ei koskaan herättänyt minua ja myöhästyin lennolta. Arvatkaa olinko paniikissa! Tämä oli ensimmäinen 'työmatkani' ja ensimmäinen kerta kun myöhästyin miltään lennolta.
Onneksi lopulta onnistuin jotenkin ostamaan uuden lennon ja pienen vaihdon kautta olin jopa ihan aikataulun mukaisesti Ibizan puolella.

- Olin ensimmäistä kertaa Ibizalla ja olin kuvitellut paikan ihan erilaiseksi. Sellaiseksi mitä olin nähnyt jossain telkkarissa. Kaunis saari, sininen meri. Upeita rantaterasseja ja iloisia ihmisiä.

- Ensivaikutelma paikasta olikin jotain aivan muuta. kännisiä puolialastomia teinejä neonvärisissä vaatteissa sammuneena keskellä päivää naama pizzalaatikossa.

- Hotellimme sijaitsi siis nuorison suosimalla alueella, missä oli todella paljon pikkuravintoloita ja baareja. Ruuhkaa ja melua riitti joka puolella.

- Myöhemmin sain onneksi huomata, että saarelta löytyi myös niitä kauniita, hieman rauhallisempiakin paikkoja.

- Sain myös huomata, että ”työmatkani” meni aivan penkin alle. Informaatiokatkos tai sen lähes kokonaan puuttuminen johti siihen, että lopulta olin Ibizalla neljä päivää vailla minkäänlaista työtehtävää. Lopulta minun käskettiin vain nauttia Ibizasta.

- Ja niinhän minä tein. Marssin suoraan ainoaan paikkaan minkä tiesin Ibizalta. Pacha yökerhoon. Minnes muuallekaan! Olin kuullut huhua isompien yökerhojen hintatasosta, mutta silti yllätti.
Join yhden lasin viiniä 27 eurolla ja se jäikin ainoaksi, koska olin juuri maksanut myös sisäänpääsyn, eli sen mukavat 50 euroa.

 

Pakko kai myöntää, etten oikeinpitänyt Ibizasta ensimmäisellä kerralla, olin jotenkin niin hukassa siellä :D Onneksi sen jälkeen saari on osoittanut ensivaikutelmani vääräksi ja avautunut uudestaan paljon positiivisemmalla tavalla. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram