Apua olen ollut lomalla vasta viisi päivää ja olen jo aivan pihalla mikä viikon päivä on.  Kävimme tänään pikaisesti Cape Royalin Sky Barissa ja unohdin kokonaan että on jo maanantai.
Maanantai mojito. Kelpaa se niinkin - eikö juuri se ole loman merkki, kun kaikki päivät tuntuvat vain viikonlopulta?

Nyt pitää rientää. Aurinko on juuri laskemassa ja se ei odota. Jos minulta kysytään en halua missata yhtäkään auringonlaskua, ne ovat aivan liian upeita.

Kommentit (7)

Nepu

Moikka! Olen jo jonkun aikaa lukenut sun blogia, ja pakko myöntää, tykkään ihan älyttömästi! Kirjoitustyyli, kuvat ja kaikki on niin persoonallisia! 

Ihanien loma kuvien jälkeen aloin selamaan Kap Kaupungin matkoja. Onko totta, että siellä on turvatonta? Miten itse asian koet? Millainen hintataso? Entä yöelämä?

Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata!

Ihanaa lomaa ja jatka samaan malliin <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon <3

Totta kai täälläkin on turvattomia alueita, mutta ns. turisti alueilla maalaisjärjen kanssa on ihan turvallista :) Hintataso on melko halpa ja yöelämä ok, mutta varsinkin festarit täällä tosi upeita. Rentoa porukkaa ja hyvä meininki ;)

Vierailija

Moi!

Mikä sen yhden mainitsemasi Helsinkiläisen (lounas?)ravintolan nimi olikaan jossa saa koota oman keiton? Oisitkohan puolen vuoden sisään tehnyt siitä postauksen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram