”Näytät ihan Ippatädiltä” sanoi äitini, kun jälleen kerran juoksin jossain vekkihameen helma vain perässä heiluen.
Ippatädillä on ilmeisesti komero täynnä erilaisia vanhoja vekkihameita, ja myönnettäköön – penkoisin mielelläni tuota komeroa.

Minulla on meneillään vekkihamekausi ja se ei ole jäänyt ehkä teiltäkään huomaamatta.
Suosikkini on tämä persikka, mutta hyvänä kakkosena tulee valkoinen haitari ja sen perässä kukkakirjailtu, sekä hieman arkisempi harmaa versio. He eivät ole saaneet täällä vielä tilaisuutta esittäytyä, mutta tulevat varmasti kesän akana moikkaamaan useammassakin otteessa. 

 

 

Pleated dress - Zara (similar HERE & HERE)
Shoes - Reebok Princess (
HERE)
Sunglasses - Celine
Leather jacket - Zara
Bag - Celine

Photos: Kira Kosonen / Edit by me

*adlinks

Kommentit (14)

neitiR

Ihanaa kun tuntuu että sulla menee usein jutut kausissa!:D Muistan kun juttusi oli ne pitkät trikoomaksimekot joita pidit yhtä mittaa. Sama homma kyllä itselläkin, nyt juttu on vähän rennommat kesäkuosiset korkeavyötäröiset housut..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha hauskaa että muistat :) Olen kyllä niin kyllästymiseen asti kausityttö. Vaatteet, musiikki, ruoka! Ihan repeatilla kunnes tulee korvista ulos :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Omani on kokoa XS :) Tykkään pitää vekkihameet aina ihan pienimmässä koossa, kun ovat muutenkin normaalia pidempiä ja niin kellomaisia :)

Vierailija

Moi Julia! Anna nyt joku hyvä vinkki mitä pistää valkoisen läpikuultavan sortsihaalarin alle :D onko tosiaan ihonväriset alusvaatteet kaikista parhain vaihtoehto vai onko kauttaaltaan läpikuultava vaate ihan tuhoontuomittu? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, ne on kyllä aina vaikeita! Ihonväriset alusvaatteet on itselläni se eniten käytetty ratkaisu. Joskus käytän ihonmyötäisiä beigejä shortseja myös :D mutta riippuu ihan kankaasta kuinka ohutta on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram