Aika kuluu täällä liian nopeasti ja aurinko ruskettaa hitaasti.
Vaikka en ole enää kummoinen auringonpalvoja, en voisi väittää etteikö sellainen pieni päivetys olisi ihan kiva ottaa mukaan. Lähtiessäni katsoin peiliin ja mietin, että en ole pitkään aikaan ollut näin vaalea.

Tuntuu siis ihan siltä kuin olisin tullut tänne tyhjänä valkoisena tauluna, mihin auringon pitäisi alkaa piirtelemään rajojaan, mutta sitä ei nyt kiinnosta aloittaa alusta.

Tuolla se porottaa pilvettömällä taivaalla kuumana pallona, mutta väri ei tähän korteen tartu kuin hennon haaleana auringon säteen hipaisuna.

Keksin jo teorian hiekkapilvistä, mitkä leijailevat auringon esteenä näkymättöminä troposfäärissä, mutta tiedättehän – hölmöt teoriani ovat aina ihan hiekkatuulesta temmattuja.  Pääasia, että iho kiittää, eikä palamisen riskiä ole tällä reissulla. Mieluummin vaikka huomaamattoman hennosti päivettynyt, kuin auringon kärtsäämä rusina.

Jos ei mieletöntä rusketusta iholla, niin ainakin paljon aurinkoenergiaa jo tallessa.
Olemme juuri lähdössä syömään paljon hehkutettuun ravintolaan ja voitte vain kuvitella millaista intoa pursuan täällä jo aurinko –ja ruokapäissäni.

Ihanaa viikonloppua.

p.s Dubai juttuja voi seurata enemmän realiajassa Snapchatissa ja Instagramissa nimimerkillä: juliatoivola

 

 

Kimono - Odd Molly
Swimsuit - Esprit

Photos: Eevi Teittinen
Edit by me

Kommentit (10)

Vierailija

Todella upeita kuvia, näyttää ja kuulostaa juuri siltä miltä matkustelun kuuluukin :)

Vierailija

Hei! Tuo ranta mikä on burj al arabin vieressä vasemmalla puolella, tai en muista onko siinä montakin rantaa, mutta onko ne yksityisiä vai saako kuka vaan mennä niihin? Tai ylipäätään pääseekö alueelle?

Heidi

Burj al arabin oikealla puolella on yleinen ranta. Vasen puoli kuuluu hotelleille ja muistaakseni aidattu joten ei sinne pääse :)

sss

Hiekkapilviteoriasi saattaa olla oikea. Asun Dubaissa, eikä rusketus täällä tosiaan hirveesti tartu, olen kuullut monen muunkin Dubaissa asuvan sanovan. En tiedä johtuuko hiekkapilvistä vai mistä :-P

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joku kerros siellä on auringon ja auringonpalvojien välissä oltava :D Minäkin kuullut jo nyt niin monelta saman ettei vain tartu normaalisti se rusketus. Hassua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram