Toissapäivänä kiitoradan muotinäytös-spektaakkelissa ja seuraavana verkkareissa kotisohvalla subwayn patonki kädessä toljottaen tietokoneen ruutua tuntitolkulla. Kotini oli vielä ihan pomminjäljiltä ja sälekaihtimien takana kunnon helle mitä ei ollut aikaa huomioida. Tämä työ on kyllä täynnä ääripäitä, ja juuri siksi tykkäänkin siitä niin paljon.

Tykkään tapahtumista, mutta myös niistä rähnäisiä toimistopäivistä. En jaksaisi joka päivä kipittää huoliteltuna korkkareissa, mutta tulisin myös hulluksi yksin tietokoneella.

 

Match Made in HEL –tapahtumassa oli toinen toistaan upeampia luomuksia, mutta itse oli mentävä sillä missä tunsin oloni varmimmaksi. Mustassa jumpsuitissa. Ajattelin, että kuvaillessa ja tuulisella kentällä en halua ottaa riskejä. Sitä kun kumartuu ja vääntyilee välillä mitä ihmeellisimmissä asennoissa kamera kourassa. Keskittymiseltään ei välttämättä edes huomaa jos hame on korvissa. Korkkaritkin oli jalassa vain ensimmäiset kaksi tuntia. Sen jälkeen kykkiminen alkoi tuntua jo urheilusuoritukselta ja oli pakko luovuttaa. Heivata korot nurkkaan. Onneksi oli vaihtosandaalit mukana. 

 

 

Jumpsuit - Mango
Pumps - I.R.O
Sandals - Givenchy
Bag - Chanel
Jacket - Zara
Necklace - Zara

 

Kommentit (1)

Vierailija

Upea asu! Välillä kyllä täällä lukijanakin ihmettelee, kuinka hienoa ja monipuolista toi bloggaaminen työnä on, pääsee tekemään vaikka mitä!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram