Huomenta Tukholmasta. Tässä ollaan säntäilty paikasta toiseen sellaista vauhtia, että en eilen ehtinyt koneelle ollenkaan.

Pikakelauksena -  aamu oli yhtä sekasortoa, miksi kiireisinä päivinä en koskaan herää ennen herätyskelloni linnunlaulua? Siihen pitäisi asentaa joku kotkan ja kaakkurin sekainen kiljunta.

Kompuroin läpi Garnierin aamupressin kasvitieteellisessä puutarhassa ja matkan lentokentälle. Myöhästelin, hajotin muistikortteja, panikoin painoon menevän lehden kuvia - mitkä olin lähettänyt aivan väärässä koossa. Etsin raakakuvia ja näpyttelin pikameilejä siellä puutarhassa, autossa ja lentokoneessa.

Mutta hymyssä suin. Mikä voisi olla kivempi paikka juoda päivän ensimmäinen kahvi, kuin palmun alla? Tai jännempi tapa jatkaa päivää, kuin juosta uunituoreen Adidas runners Helsinki ryhmän kanssa pohjoismaiden kick off –tapahtumassa Tukholmassa?

Urheilullisissa merkeissä vietettiin siis koko eilinen ilta. Adidaksen järjestämä tapahtuma oli huikea. Odottelen sieltä vielä kuvia, joten palataan siihen -ja itse juoksutiimimme uudella postauksella.

(Snapchatista ja Instagramista löytyy tosin jo paljon materiaalia).

Nyt jo kohti takaisin kotia :)

 

// Good morning from Stockholm. Yesterday I literally ran trough the day.
First Garnier morning press in botanical gardens and then Adidas runners Nordic kick off event in Stockholm. 
So nice to be a part of Finland's Helsinki Adidas runners team! I'll tell you more on this later. Now we are already on our way back home.

 

Instagram: juliatoivola
Snapchat: juliatoivola
Facebook: Julia Toivola - Cosmopolitan
Bloglovin: JULIA Toivola

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram