Meidän piti olla koko alkuviikko mökillä, mutta arvatkaa ketkä kipittivät kotiin häntä koipien välissä, tai pikemminkin ajelivat täristen kaupunkiin, toinen flunssakuumeessa ja toinen pää täysin turvonneena ja poski murtuneena.

Ei mennyt missään vaiheessa niin kuin Srtömssössä. Poikaystäväni sai venelaiturin portin rautakangesta päähänsä ja odotellessamme Hämeenlinnan sairaalan ensiavussa koko yön, sairastuin minäkin johonkin ihanaan kesäpöpöön, tai ehkä vain toisen turvonnutta päätä paijaten sympatiatautiin.
Pääasia, että poikaystäväni sai potilasseuraa.

Onneksi ei myöskään käynyt rautaportin kanssa pahemmin ja nyt voimme jo hieman täältä sängynpohjalta asialle nauraakin.

 

Meillä kun on mennyt viimeiset kaksi mökkireissua hieman penkin alle. Ensin unohdettiin mökin avain Helsinkiin - mikä tietenkin huomattiin vasta mökkilaiturilla. Oi se ihana tunne kun olet ajanut juhlien jälkeisenä päivänä pienessä dagen eftereissä mökille haaveillen iltasaunasta ja grilliherkuista, vain tajutaksesi siinä ovella ettet saa mitään niistä ellet aja takaisin Helsinkiin hakemaan avaimia ja siitä vielä takaisin mökille uudelleen toteuttamaan näitä haaveita.
Ja toiseksi jokin ikivanha portti pahoinpitelee poikaystäväsi ja iltasauna ja grilliherkut saavat taas odottaa kun tilalle vaihtuu paha kahvi ja ensiapuhengailu.

 

Onneksi kesää ja mökkeilyä on vielä jäljellä :) Me varustaudutaankin ensi mökkireissulle sitten tupla-avaimin ja kyynersuojin.

Kommentit (13)

Vierailija

Apua ei sais varmaan nauraa mut.... :'D Varmaan aika turhauttavaa tajuta avaimet mökillä eikä päästä sisälle, haha! Jotenkin huojentavaa kuulla että muillekin käy tällaista. Kuinka kaukana mökki on jos saan kysyä?

Larppa

Apua kuin huonoa tuuria 😁 mutta asiasta poiketen aivan ihana tuo ensimmäinen kuva teistä. Näytät niiiin super onnelliselta! 😍

Lillamy

Oi ei!😞 Tsemppiä teille kummallekin toipumiseen, toivotaan, että onni alkaisi jo kääntyä paremmaksi!

Erikernest

Hei vaan! Upeaa luettavaa ja nähdä kuinka montaa muutakin on festarikärpänen puraissut! Kernaasti kävisin tsekkaa festarit, joille en ole vielä koskaan päässyt menemään!

Onnea kaikille muillekin skabalijoille! 😉

Emme

Jotenkin tosi ihania ja tunnelmallisia kuvia!! Huomaan sinun kehittyneen valokuvaamisessa näiden vuosien aikana, mitä olen blogiasi lukenut!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Emme :) ja haha en pysty edes katsoa ensimmäisiä blogikuvia :D ihan pimeitä ja epätarkkoja, mutta jostain on aloitettava :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram