Korkokenkäni ovat kopisseet jo kauan sitten karkuun kaappini lenkkarikerhon tieltä.
Milloin viimeksi edes lähdin ulos koroissa? Muistan kuinka ennen ei kehdannut mennä edes aloittelemaan alkuiltaa ilman ekstra pituutta jalkojen alla. Minkäköhän takia? Tuskin tähtäsin siihen, että saan rakkuloita ja hiippailen yöllä paljain jaloin korot nöyrästi sylissä kotiin pitkin kylmää asfalttia.

Nyt homma on kääntynyt ihan nurinkurin. Tunnen oloni liian hienoksi korkeissa koroissa. Korkojen kopina kuulostaa vieraalta ja kompuroin niillä jo hiljaisessa kävelytahdissa.

Olenkin tullut siihen tulokseen, että kesällä ei ole aikaa kipeisiin kantapäihin. Lämpimiä päiviä meillä on luultavasti vähemmän kuin niitä senttejä koroissa, joten jätetään suosiolla korot nurkkaan ja heitetään lenkkarit tai bootsit pikkumutien kaveriksi. Jää enemmän aikaa seikkailuille. 

 

 

Dress - Zara
Bag - Chanel
Jacket - Zara (similar HERE*)
Sunglasses - RayBan Clubround (-20% HERE*)
Shoes - Adidas (HERE*)
Photos: Kriselda

adlinks*

Kommentit (10)

M

Täällä yks matalien kenkien ystävä, tennarit ja ballerinat löytää tiensä jalkoihin turhanki usein, mutta ku ne on vaa mukavat jalassa ja mukavat kävellä. :) 

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No niimpä! On niin paljon vapauttavampaan vain hyppelehtiä menemään, kuin kopistella vaivalloisesti perässä :D

Ace

Mä olen jotenkin sanaton. Olet tosi luonnollisen näköinen. Ihanaa, jos se rusketusmaksimus-meininki on jo ohi trendeissä. Ihanaa kun kuvat ovat normaaleja eikä miljoonien filttereiden läpi vedettyjä. Näytät onnelliselta ja säteilevältä, ilman sellaista teennäisyyden tuntua, mikä nykyään monesta blogista huokuu. En hetkeen ole uskaltanut katsella lifestyle blogeja, koska itsellä on ollut sellaisia rumuuspäiviä ja väsymys on lähinnä ollut se kaikenkattava fiilis, millä omaa oloaan pystyy kuvailemaan. Ehkä taas uskallaan kun Cosmossa on näinkin selväpäisiä blogeja. Kaikkea hyvää sulle elämään ja jatka vaan samaan malliin. Kiitos! :) Plussaa myös siitä, että et ylistä korkokenkien ihanuutta! Niille on paikkansa, mutta ei kaikkialla ja aina.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luin kommenttisi varmaan kolme kertaa läpi. Ihanan pohdiskeleva ja aito. Kiitos <3

Ja ymmärrän täysin fiiliksesi. BLogeista on tullut niin ylikauniita ja täydellisiä, että jos itsellään on vähääkään huono päivä, ei ihan ensimmäisenä kiinnosta mennä lukemaan toisten pumpulista. Minulle itsellenikin käy usein niin :D

Ihanaa loppukesää sinulle <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram