Okei ajattelin ensin että en tule tänne voivottelemaan flunssaista oloa, mutta en mahda sille mitään kun tuntuu siltä, että pää on kuin kuumailmapallo, minkä kori on tehty kuusenhavuista ja se on jumissa omassa kurkussa.

Ja kun se räkää vuotava jättipaine kuumailmapallo, kuusikori kurkussa, sekä +38 asteen  poltin on lähinnä ainoat asiat mitkä on nyt mielessä – sekä naamassa, on yllättävän vaikea keksiä mitään muuta jutunjuurta.

Onneksi muutamaa palaveria lukuun ottamatta tuleva viikko on kevyt ja kaikki viime aikojen tapahtumat ja deadlinet on takanapäin.

Olenko muuten ainoa kenelle flunssa iskee usein tavallaan ”parhaaseen” aikaan? Ikään kuin kroppa tietäisi, että nyt voi vähän enemmän aikaa hellittää ja levätä.

Lepoa ja Netflix –dokumentteja. Se on näköjään alkuviikkoni agenda.

                                                                                                                                                                                                                          // Okay now I feel like my head is a big hot-air balloon, and the basket is made of fir twigs and it has stuck in my throat. Luckily, the upcoming week is easy, and all the events and deadlines are done for now.

Am I the only one who often gets flu when it's the "best" time? As if my body would know that now you can loosen up a bit and rest.

                                                                                                                                                                                                               Instagram - juliatoivola // Snapchat - juliatoivola // Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (5)

Vierailija

En kestä! Tää uus mies on vaan niiiiiiiiin sun näköinen & tyylinen :D Vaihtamalla joskus paranee ;) pitäisi ehkä jättää sanomatta, mutta sanon nyt kuitenkin: joskus muinoin mietin, että mitä yhteistä teillä exäsi kanssa oli, kun tää nykyinen on jotenkin täysin vastakohta. Onnea yhteiseen tulevaisuuteen teille ihan hirmuisesti! Ootte söpö pari.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahaha :D Noh, elämä heittelee välillä vähän kaikenlaisia ihmisiä eteen ja sehän on vaan rikkaus :) Pakko kuitenkin myöntää, että tällä hetkellä olen ehkä onnellisempi kuin koskaan <3

Marra

Toi kuudennen kuvan villakangastakkiasu on täydellinen! Voisin kopioida sen ihan kokonaisuudessaan! Just perfect :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram