Nike shoes HERE // Rebecca Minkoff bag HERE // TopShop jacket HERE

                                    Filippa K jacket HERE // Michael Kors bag HERE // Adidas shoes HERE

 

 

Täpötäydet rekit ja punaiset hintalaput. Alennusaika on täällä ja jälleen sain tänään kaupungilla huomata, että hyvien tarjouksien sijaan tunnun saavan sieltä vain ahtaankaupankammon.

 

Alennusmyynnit osaavat olla vaikeita. Omaa kokoa, sopivaa väriä ja tyhjää sovituskoppia on vaikea löytää. Tuntuu aina vain useammin siltä, että, on mukavampaa kärkkyä tarjouksia kotisohvalla ja klikkailla läppäriltä auki välilehtiä.

 

Alankin olla ehdottomasti sitä mieltä, että parhaat jutut löytyvät pitkin virtuaalisia teitä ja että alennusmyynnit ovat parasta aikaa tehdä löytöjä talvitakeista, laukuista ja urheiluvaatteista.  

Yllä muutamia suosikkeja Zalandon valikoimasta.

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä 

 

Kommentit (4)

Jaana

Täysin offtopickina, mutta eikö sun Berliinin postauksia enää löydy? :( Yritin googletella niitä, sillä muistelen että kävit niin katakombeissa kuin hylätyssä huvipuistossa? Olisin kovin iloinen jos ne saataisiin vielä näkyviin. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Välillä tosiaan Googlettamalla vanhat postaukset eivät aukea, koska ne on luotu MyCosmo sivulle ja MyCosmon muuttaessa Cosmopolitan sivun alle Google ei valitettavasti osaa ohjata niitä uuteen paikkaan.

Tämän linkin alta pitäisi kuitenkin löytyä lähes kaikki vanhat Berliinipostaukset:

http://www.cosmopolitan.fi/blogit/julia_toivola/avainsana/1802/2921

(scrollaile vain sivua alas ja paina postauksien loputtua sivun alhaalta hieman piilossa olevaa "seuraava" painiketta, niin pääset näkemään lisää postauksia) :)

Vierailija

Verkkokauppojen suosimisessa on vain se huono puoli, että aikaa myöden ne vievät kivijalkaliikkeitä konkurssiin ja aiheuttavat suomalaisille lisää työttömyyttä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram