Yhteistyössä Hartwall Happy Joe*

 

Luovuin kesän to do -listoista jo hyvän aikaa sitten. Kun kesäloma alkaa tuntua suorittamiselta ja jopa se, että yrittää olla suorittamatta pitää suorittaa, tajuaa ettei olla ihan oikeilla kesäpoluilla.

Päätin, että minulle riittää pelkkä järviuinti, lettukestit nuotiolla ja huolettomat kesäillat ystävien kanssa. Nautin niin paljon kesän pienistä jutuista, että sainkin lopulta paljon enemmän.
 

Jonkin aikaa sitten kesäpiknikillä ystävien kanssa oli niin hauskaa, että teki mieli hieraista kädessä pitelemääni pulloa ja toivoa, että sieltä leijailisi jokin maaginen kesähenki täyttämään sittenkin lisää toiveita. Ei mitään kummoisempia, ehkä vain ikuista kesälomaa, maailmanrauhaa ja muutamia lottovoittoja.
 

Pullonhenkiä ei ole olemassa ja toisaalta hyvä niin. Kesäahneuden nostaessaan päätään osui silmiini Happy Joen pullonkorkkiin kirjoitettu aforismi: ”The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything.”

Ystävät ympärillä, raikkaan omenainen kuiva luomusiideri ja kuplivan lomafiilis. Ne kelpasi juuri sillä hetkellä täyttämään kolme toivettani jo ihan sellaisenaan :)

 

Photos: Mona Salminen

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram