Vaikka hotellikompleksimme tarjoaa monia erilaisia uima-altaita, vesipuistoja ja vaikka mitä lotraamisaluetta, pysyttelemme me enimmäkseen hotellin rannoilla. Turkoosia lämmintä merivettä silkkisellä hiekkapohjalla ei nimittäin löydä ihan niin usein kuin kloorialtaita. Päädyimme myös tulokseen, että vesipuistot eivät ole enää meitä varten. Niissä putkiloissa polttaisi vain takapuolensa ja pyörteissä saisi vettä sieraimiinsa.

Aloin miettiä – olenko koskaan edes pitänyt vesipuistoista? Pienenä Visulahdessa lähinnä kiipeilin kuivalla maalla jossain dinosauruksien kaulassa ja entä ne kaikki kerrat Serenassa? Kun juostiin ystävien kanssa villivirtaan uudestaan ja uudestaan, vaikka oikeasti joka kerta olin kauhusta kankeana. Pelkäsin eniten sitä kohtaa missä syvä pyörre upottaa veden alle ja sieltä on mahdotonta päästä pois. Juuri kun luulet välttyneesi vesipuisto-hukkumiselta tulee se keski-ikäinen iso-Pena kolmen poikansa kanssa suoraan päällesi ja koko pyörimisen voi aloittaa alusta.

Ehkä olen nyt tarpeeksi aikuinen myöntämään itselleni, että en oikeasti vain taida pitää vesipuistoista.

 

Kaikkien vesipuistojen edestä mieluummin rauhallisia uima-altaita ja kauniita rantoja tänne kiitos. Kelluin eilen varmaan puolituntia vedessä vain tuijotellen taivasta ja miettien että kunpa tästä ei tarvitsisi ikinä nousta.

 

Tunic – GinaTricot SS16

Photos – Eevi

 

Instagram: juliatoivola
Snapchat: juliatoivola
Facebook: JULIA Toivola blogi

Kommentit (8)

ellie

Hei, voisitko kirjoittaa teidän matkan jälkeen jonkin koostepostauksen koko matkasta? 

Vierailija

Ihania kuvia taas ja tämä fontti mikä näkyy mobiiliversiossa on tosi söpö. :)
Olet ihana <3

Vierailija

Olen löytänyt blogisi vasta aika hiljattain, ja olen kyllä tykästynyt. Kuvat ovat laadukkaita ja kauniita, teksteissä on syvyyttä. Pysyn lukijana jatkossakin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, että tänne löytää vielä uusia :):) Kiitos paljon kivasta kommentista ja toivottavasti pysyt pitkään mukana matkassa <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram