Pardon my French, mutta kuinka moni voi sanoa olleensa vastaavassa tilanteessa, missä nämä kaksi sanaa kohtaavat toisensa?
Tai itse asiassa minäpä tiedän. Noin neljä suomalaista, kaksi ruotsalaista, kolme tanskalaista ja viisi norjalaista, jotka yrittävät pitää pressilounasta DeoDocin tuotteista Eiffel-tornin ravintolassa.

DeoDoc on siis kahden ruotsalaisen siskoksen perustama yritys. Toinen oli liiketalousalalla, toinen lääkäri, mutta huomatessaan markkinaraon tuolla alakerran saippuaosastolla he jättivät työnsä ja lähtivät rohkeasti kehittämään tuotelinjaa alueen parempaan pH-tasapainoon, pesuun, pyyhkeisiin ja hygieniaan. Tiesittekö että alhaalla siellä meillä on ihan samat hikirauhaset kuin kainaloissa?
Olisin mielelläni kuullut lisää myös intiimialueen hajuvedestä ja pyyhkeistä, mutta pommiryhmä keskeytti keskustelumme.

Olimme juuri päässeet Eiffel-torniin menevien hissien porteista sisään, kun nenämme edestä koko alue isoin poliisijoukoin tyhjennetään hetkessä. Aukiolle, tismalleen Eiffel-tornin alle jäi nököttämään vain epäilyttävästi käyttäytyvän miehen hylkäämä reppu. Paikalle hälytetyistä erikoisjoukoista päätellen ilmeisesti pommiuhka sisällään.
 

Hämmästeltiin jo hieman lentokoneessa Kiran, Annikan ja Saran kanssa, että kaikkialle tämä outo työ viekin meitä. Mennäänkö me oikeasti Pariisiin kuulemaan intiimialueen saippuoista, mutta tuijotellessani sitä yksinäistä pommireppua aukiolla tuli kyllä muutamaan otteeseen mietittyä että vieläkö oikein pommiuhan uhalla.
 

Evakoinnista huolimatta Eiffel-tornin hissi jatkoi toimintaansa. Ilmeisesti arkipäivää häslinki kyseisen tornin juurella, mutta minäpä satun omistamaan vilkkaan mielikuvituksen ja hitusen itsesuojeluvaistoakin. Me olimme jumissa porttien ja hissin välissä, ja ihan kun ei olisi ollut tarpeeksi kuumottavaa seistä siinä repun läheisyydessä, mutta että nousta vielä hissillä ylös mahdollisen pommin yläpuolelle. Suoraan vain sinne pommitettavaan kohteeseen!

Jos itkin jo pöytävuorella gondolihissin takia, niin minkäköhän asteisen sydänkohtauksen saan ylösnoususta pommiuhalla?

 

Jono lyheni. Hissi tuli alas, seuraavat menivät ylös. Reppu nökötti alhaalla. Poliisit tuijottavat ilmeettömänä eteensä. Minä pidän silmällä reppua, vasemmalla silmäkulmalla mietin pakoreittiä pois tilanteesta. Seuraava hissi on meidän, pommiryhmä lähestyy reppua. Räjähtääköhän se kosketuksesta? Ehkä se on ajastettu tai kauko-ohjattava. Mitäköhän äitinikin ajattelee tästä. Poikaystäväkin kehotti olemaan varovainen ja välttämään turistikohteita. Tässä sitä nyt ollaan Eiffelin juurella pommiryhmän kanssa. En halua että viimeiseksi ateriakseni jää lentokenttäruoka, apua nyt ne koskee sitä reppua ja…

..vie sen tyynen rauhallisesti pois alueelta. Poliisiteipit rullataan pois. Väkijoukko valuu takaisin alueelle. Katusoittaja jatkaa pimputusta ja me nousemme hissiin huojentuneina.

 

Kukaan meistä ei oikein tiennyt miten tilanteeseen olisi pitänyt suhtautua. Olipahan ainakin ikimuistoinen pressilounas Pariisissa.

 

//Long story short. We were supposed to have nice press lunch with DeoDoc in Eiffel tower, but the bomb squad interrupted us. Someone suspicious man had abandoned his backpack under the Eiffel Tower. Police cleared the whole area, but we were already going the tower elevators. Behind the gates just stearing the backpack. I was looking around for possible escape routes and thinking - what if it explodes when it relates to contact? Is it timed? What does my mom think about this, my boyfriend told me to avoid the tourist destinations and here I am with a bomb squad in the Eiffel Tower. Way to go Julia, I don’t want that airplane food to be my last meal!

And thank god it wasnt. Someone took the backpack away, the crowd returned to the square and I went to eat lunch up there to the tower. 
What a weird day.

 

Instagram: juliatoivola
Snapchat: juliatoivola
Bloglovin: 
JULIA Toivola
Facebook: Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (12)

Ellae

Voi herranjestas mä nauroin tuolle aloitukselle! Onneksi teille ei käynyt mitään. Just äsken juttelin Saran kanssa puhelimessa ja kikatin kyllä ihan vedet silmissä kun se kertoi että millä otsikolla olit postannut tänne juttua teidän matkasta, sulla on Julia sana hallussa :D

Erika

Moikka Julia! Oon jo pitkään ihastellu sun upeita kuvia ja etenkin matkakuvat erottuu huikeesti muista! Itekkin reissaan ja matkustelen paljon, joten mietin uuden objektiivin ostoa.. Mikä objektiivi sulla on käytössä ja mitä yleensä reissuilla käytät? Sun postaukset on aina niin piristävää luettavaa ja kuvat on ilo silmille, keep on going girl! xxx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Erika kiitos paljon, ihana kuulla <3

Käytän reissuilla yleensä Sigman 35mm 1.4 objektiivia ja tosiaan Canon 6D rungossa. 

Isabella

Moikka Julia,

Pakko kommentoida (tämän päivän postauksen innoittamana) että tämä otsikko ja koko juttu on aivan hulvaton. Sinulla todella on sana hallussa, ehdottomasti parhaiten Suomen blogiporukoista :) Iloa lukea!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jee, kiva kun kommentoit, kiitos :) Juuri tämän postauksen julkaiseminen vähän jännitti ja on tosi kiva saada siitä palautetta. Tietää että lukijat osasi ottaa huumorilla :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram