Tässä muutamia kuvia, mitä otin alkukesästä suloisesta Lotta Hintsasta kauneusliitteeseen.
Tämä kesä on ollut kunnon kuvauskesä. Tuntuu, että olen vasta nyt herännyt kunnolla hyödyntämään upeaa kesän valoa, tai pikemminkin ymmärtämään sitä. Heittäytynyt erilaisiin kuvaustilanteisiin, harjoitellut ja kerännyt materiaalia.

Olen myös alkanut pohtia oman portfolion kasaamista. Erilaisia kuvaustöitä on kertynyt jo jos jonkunlaisia ja nälkä kasvaa kameran laukaisiaa painellessa.
Olisi kiva saada ne kaikki yhteen paikkaan :)

Kommentit (12)

Kaisu

ihania kuvia!

suosittelen kyllä oman sähköisen portfolion tekemistä. itse olen tehnyt oman portfolioni portfoliobox.net -nimiseen paikkaan. sivusto on suomenkielinen ja todella helppo käyttää. sivulla voit suunnitella oman pohjan yms kaiken :-) suosittelen!

Bebe

Upeita kuvia! Vähän aiheen ohi kysymys, mutta mitkä Helsingissä on nyt places to be? ☺️ Ollaan tulossa huomenna viettämään tyttöjen iltaa Helsinkiin, ja kaikki on hakusassa. 😀Lounaspaikat, illallisravintolat, terassit ja yökerho. Rajallisella budjetilla siis.. 😀 Kiitos jos kerkeät vastailla.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua anteeksi, tämä tulee nyt tosi myöhässä 🙈 Terasseista eniten ehkä löyly ja grotesk (mutta melko kalliita). Riippuu ihan mistä tykkää! IsoRoballa on paljon pikkubaareja mitkä halvempia ja rennompia. Paras sushi on sushibar ja ysibarista saa edullisempaa perussafkaa :) Storyn pannarit on hyvä aamupala 👌

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015