Jacket TopShop // Hoodie BikBok // Skirt TopShop // Bag Olympus (*gifted HERE) // Shoes Adidas (HERE*)

 

Oijoi, ette arvaakaan kuinka monta senttiä hypin tasajalkaa ilmaan kun sain tietää tämän kameralaukun olemassaolosta. Olimme bloggaajille järjestettävässä kuvauskoulutuksessa Pr-toimisto Polhemin tiloissa, enkä osannut tätä pöydällä nököttävää laukkua edes aluksi huomioida – luulin sen olevan vain jonkun kollegani ihan normaali arkilaukku.

Mutta siinäpä se juttu juuri onkin. Olen pitkään etsinyt kameralaukkua, mikä ei näytä siltä kun olisin menossa metsäretkelle kiikaroimaan käkilintuja.
Ei niissäkään toki mitään vikaa ole, mutta myönnettäköön, että esteettinen silmä lepää enemmän tässä versiossa.

 

Kameralaukku on Olympuksen lisävarusteiden nahkamallistosta ja se on suunniteltu PEN & OM-D mallin kokoisille kameroille. Ei siis ihan järkkärikokoisille, mutta pikkukameroille sitäkin sopivammin.

En ole täysin varma kuinka uudesta mallistosta on kyse, mutta ainakaan itse en ole tähän vielä törmännyt muualla kuin Olympuksen sivuilla ja esim. Verkkokaupassa. Eiköhän näitä pian ala näkyä muuallakin, nimittäin lisävarusteisiin kuuluu paljon muutakin kivaa. Kamerahihnoja, linssipussukoita ja käsilaukkuja. Tätäkin olkalaukkua vielä mustassa värissä. Ihan mahtavaa duunia Olympukselta olla näin ajan hermoilla.  

 

// You know how hard it is to find a beautiful camera bag? I was jumping around like a happy kid when I found this Olympus leather collection bag. The perfect bag for little camera. The collection also consists beautiful camera straps, lense purses and camera bags in different colors.

 

 

Photos: Kira Kosonen
*addlinks

Kommentit (13)

Teljänneito Jessica
Liittynyt28.12.2015

Olisinpa myös itse ollut ajan hermoilla jo ennen pääsiäistä, onnistuin nimittäin hajoittamaan Olympukseni näytön paluulennolla Amsterdamista! Ja viime vuonna sama juttu Canonin kanssa... Syytän siitä juuri niitä rumia kameralaukkuja, joita kaapistakin löytyy kaksi kappaletta ;) 

Teljänneito Citylife Jessica www.teljanneito.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei  :/ :/ Apua olisin itse varmaan ihan itku kurkussa jos olisi käynyt noin huono tuuri. Kamerat on kyllä välillä niin helposti hajoavaa tavaraa, että niitä pitäis kantaa jossain punpulipussissa!

Lenkki

Mitkä ovat Olympus -kamerasi mitat? Minulla on toisen merkkinen minijärkkäri, ja laukku olisi täydellinen! En vain tiedä mahtuuko se sinne.. Osaatko arvioida, minkä kokoinen kamera sinne mahtuu? Kiitos! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ilman objektiivia mitat on: 115 x 67 x 38 mm Ja kyllähän sinne mahtuu varmasti muunkin kokoinen kamera jos linssin ottaa irti :)

M

Mulla iski pienoinen ongelma mun adidaksen stan smithien kanssa, siis millaset sukat sulla on noitten kenkien kanssa? Kun yhdet nilkkasukat ostin, mutta ne näky siitä rumasti ku tuli liian korkialle. :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :D Mulla on sellaset "varvassukat" eli ne mitkä peittää vaan varpaat ja kantapäät! Ainakin h&m:ltä saa hyviä :) Joissain on vielä kantapäässä sellainen kuminauha niin pysyy paremmin paikalla

M

Okeii, pitääpä käydä kattoon huomenna jos muistan, jos vaan täällä oulussakin ois. :D Tilasin h&m:n nettisivuilta tennarisukkia, kun ne näytti olevan matalia ettei ne näy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram