Kyselitte paljon snäpissä näkyneen ostoskassin sisällön perään ja kuinka kliseistä onkaan aloittaa tämä teksti sillä, että minun ei tavallaan pitänyt ostaa mitään..
Ajattelin vain, että haaveilen ja katselen. Jos eteen tulee täydelliset aurinkolasit, tai ehkä jopa uusi isompi laukku, niin sitten harkitsen.
Hah, harkintakyky juoksi salamana pakoon Célinen kaupassa ja jätti minut yksin pällistelemään tarjontaa sen haave-ostoslistani kanssa. Edessäni sekä täydelliset aurinkolasit, että pitkään etsimäni isompi arkilaukku.

- ostin molemmat.

Järkeilin, että aikomushan oli ostaa tiuhaan tahtiin myymieni vanhojen laukkujen ja aurinkolasien tilalle jo pitkään uudet. Siitä lähtien kun myin Neverfullini olen etsinyt korvaavaa isoa läppäri/kamera –shopper laukkua arkeen.
Ja pakko hieman nyt innostua, mutta tämä Célinen medium Cabas Phantom on t ä y d e l l i n e n. Juuri oikean kokoinen, mallinen, eikä se pahimman hintainenkaan.
 

Nyt hieman pienempi musta Alexander Wangin laukku jää puolestaan vähemmälle käytölle, joten luultavasti sekin tulossa myyntiin pian.
 

P.s jostain syystä Bloglovin ei ole päivittänyt sivuilleen muutamaa uusinta postaustani, joten jos luet Bloglovinin kautta, niin scrollaa alaspäin. Siellä on jo muutama Pariisiseikkailupostaus julkaistuna :)

 

// Paris shopping
How cliché. I had no intention of buying anything from Paris. I thought that I just dream and window shop a little bit. Maybe consider a larger shopper bag or black sunglasses. Just maybe. Well, that ’consider’ wasn't in Céline store with me.
- I ended up buying both.

But on the other hand I have sold a lot of my old bags and sunglasses. Been looking for a big everyday bag in their place. This Céline medium Cabas Phantom is perfect and Baby Audrey sunglasses so cute too!
I couldn’t resist

 

Instagram juliatoivola
Snapchat juliatoivola
Bloglovin JULIA Toivola
Facebook Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (2)

ellie

Luen itse aina Bloglovinin kautta ja ainakin minä olen päässyt sitä kautta käsiksi kaikkiin aikaisemmin julkaisemiisi Pariisijuttuihin

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :) Kiitos kun kerroit. Itselläni ne näkyvät myös, mutta jostain syystä Bloglovin laittaa ne 2-4 päivää jos itten julkaistuiksi. Eli feedin ihan pohjalle :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram