Hei, steppilauta, matto, tanko ja painopino – mukava tavata!
Viime BodyPump tunnista on tainnut vierähtää jo monta vuotta? Ei ihme, että ne painot mitä joskus nostelin ohjaajan tahdissa on nyt tippunut yli puolella. Tai okei, myönnetään yhdessä vaiheessa olin niin maitohapoilla, etten kyennyt pitämään tangossa kuin kilon painoja.

Viime kerrasta on tosiaan vuosia. Tänään tulin ajatelleeksi että miksi himputissa? Vaikka olen enemmän yksintreenaaja, olen myös selkeästi fuskaaja. Skippaan aina käsitreenin, katson ihan liikaa puhelinta ja vaikka hyviä salipäivä toisinaan onkin, saan itsestäni niin paljon enemmän irti tunneilla. Ohjaajan tsemppauksella, musiikilla ja ehkä ihan vaan silläkin tiedolla ettei kesken tunnin kehtaa ovesta poiskaan luikkia.
En tosin ole koskaan edes halunnut paeta paikalta. Nautin tänään BodyPumpista niin paljon, että merkkasin jo kalenteriini Pumpit kuukaudeksi eteenpäin. Haluan saada vanhat painot takaisin tankoon ja heittäytyä treeniin täysillä.

 

Olen siis viimeinen saanut aikaiseksi hylätä pienen pappasalin, missä soi vain humppa. Vapaapainoalue oli niin pieni, ettei siinä edes mahtunut kääntyä ja ryhmäliikuntatunteja ei ollut koko ketjulla koko maassa saatavilla.
Nyt pääsin blogin kautta testaamaan täysin päinvastaista salia. Tunteja on airjoogasta Les-Milsseihin ja vapaapainoaluekin isoin näkemäni! Esport Bristol, olen salitaivaassa!

Treenijutut on aina ollut täällä suosittuja ja mietin, että olisi kiva ottaa teidät jotenkin mukaan tähän hommaan? Vapaakäyntejä, tai tutustumistunteja? Olisiko teillä jotain tunteja mitä ehkä haluaisitte itse päästä Bristolissa testaamaan?
Tuntikuvaukset löytyy täältä.

 

 

 

Yhteistyössä Esport*

 

Kommentit (4)

Wendy

Vitsi miten paljon hot tunteja! Niitä olis kiva päästä testaamaan :). Hotbalet, hotstretsing, hotjooga... Kiinnostuin salista, toivottavasti sijainti vielä natsasi niin voisin harkita käyväni. Salitreenin lisäksi kaipaan jonkun venyttely-liikkuvuus treenin

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Älä! Rakastan hot tunteja :) Pitää ehdottomasti testata seuraavaksi tuo Hotbalet. Voin sitten kirjoitella tuntiarviota :D Bristol sijaitsee ihan keskustassa (aikatalossa).

Emilia1

Kävin ennen salilla vain juoksemassa tai crosstrainerillä mutta joskus lähdin jo 20 min päästä kipittämään kotia kohti ;D pari vuotta sitten löysin bodypumpin, M.A.X:in ja TRX tunnit jotka on niin huippuja. Aika menee ryhmässä nopeammin ja niin kuin sanot ei sitä kehtaa lähteä kesken tuntia pois. Kiva että löysit taas bodypumpin. Ja sun pariisi kuvat/asut olivat aivan ihanat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013