Oikea olkapääni on alistunut kohtaloonsa kantaa kaikki tavaroideni paino minne ikinä tallustelenkaan. Miksi laukun kantaminen vasemmalla puolella on niin vaikeaa? En ole koskaan oppinut siirtämään sinne edes pientä painoa.
 

Sen sijaan oikealla puolella vaappuu liian ohuiden laukun hihnojen kannattelemana kamerat, läppäri, treenikamat, vesipullo, meikit, vaihtovaatteet. Kaikenlaista tavaraa sen verran, että edelleenkin autoni hälytys huutaa piip piip piip kun lasken laukkuni pelkääjän paikalle ja välillä jopa mietin – pitääkö sille oikeasti alkaa laittamaan turvavyötä?

Piippailevaa autoa kuunnellessa ja tarpeeksi vaappuvan aasin lailla koti-toimisto-sali –väliä ravatessa, valaistuin pikkuhiljaa vaihtoehdolle nimeltä reppu.

Oikean kokoista, tarpeeksi tukevilla kantohihnoilla olikin vain vähän vaikeampi löytää. (Kuulostan siltä kun olisin vaeltelemassa vuorille, enkä vain kävelemässä pitkin Eerikinkatua).
Mutta sitten eteeni tuli tämä. Ja mistäs muualtakaan kuin miestenosastolta. Miksi en tajunnut sieltä aiemmin katsoa?

                                                                                                                                                                                                                          // Why carrying a bag on the left side is so difficult? I have never learned it, and the right shoulder always carry all the weight.
Cameras, laptop, workout gear, water bottle, make-up and clothes. So much stuff that my car alarm starts screaming beep beep beep always when I put my bag on the passenger seat. Sometimes I wonder - should I put a seat belt on my handbag?

Slowly I realized. backpack. It would not help to the beep sound of my car, but it would be so much easier to carry.
Right size was not that easy to find, but finally I found this one in a men's department. 

                                                                                                                                                                                                            Backpack Zara // Coat TopShop // T-Shirt Tommy Hilfiger // Jeans - TopShop (HERE*) // Shoes TopShop (HERE*) // Sunglasses RayBan (HERE*)

Kommentit (5)

Elisa1234567

Hei Julia! Mikä se siun käyttämä "hiusrajaväri" oli nimeltään? Tarkoitan siis sitä tököttiä, jota laitat hiusrajaas, et näyttää täydelliseltä. Esittelit sitä joskus blogissas, mut en enää löytänyt sitä postausta.. :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ne on kaikki Etelä-Afrikan apteekista ostettu, mutta olen käyttänyt vastaavaa myös täällä Suomessa. Muistaakseni nimi oli WOW Color ja sitä saa Sokokselta ainakin :) Ainut vaan, että hinta on aika kallis :/

Elisa1234567

Kiiiiiiiiiiitos! Oon jo pari päivää etsinyt tuota, mut ilmeisesti väärillä hakusanoilla. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram