"Kauniit ja sensuellit off the shoulder -vaatteet. Olkapäiden vilauttelu toimii niin mekoissa, topeissa, kuin rennoissa puseroissakin."

Minulta kysyttiin Cosmopolitanin muotinumeroa varten tulevan kevään lempitrendejäni, ja niistä yksi on ehdottomasti Off-The-Shoulder -paidat -ja mekot.

Jostain syystä silmääni on aina miellyttänyt todella paljon paljaat olkapäät, solisluut ja hartialinja. Voisiko kesällä kaikki vain kirmata pitkin peltoja olkapäät paljaina? 
Hempeät, rennon ilmavat ja hieman boheemit vaatteet sopivat tähän vilautteluun mielestäni parhaiten.

 

// I was asked for the Cosmopolitan fashion issue my favorite spring trends and one of them is definitely the Off-shoulder -trend.
Summer and bare shoulders, we are waiting for you!

 

Kommentit (2)

ätteV

Mä tykkään myös olkapäiden vilauttelusta mutta rintsikoiden olkaimet aina pilaa jutun. Olen sellaista sorttia jolle olkaimettomia on hyvin vaikea löytää. Olkapäiden vilautteleminen on sensuellia ja naisellista, ei ollenkaan halpaa kuten mielestäni reiden, rintojen jne. Tuo paita on ihana!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Rintsikat ovat kyllä aina ongelma :D itsellänikin vähän hankalaa, mutta onneksi muutamia tukevia olkaimittomia on jo varastossa näitä olkapää päiciä varten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram