En ole spagetin paras ystävä, mutta tämän herkkukulhon kanssa voisin vaikka seurustella!
Yksinkertainen, mutta maukas ja niin pienellä vaivalla.
Minulla on ollut vastaava resepti kermaversiona jo jonkin aikaa tallella, mutta tähän kermattomaan versioon törmäsin vasta kesän alussa ja todettu on todella toimivaksi myös kermattomana.

 

n. 3 henkilön verran spagettia
500g  parsaa
0,5 dl oliiviöljyä
200g vuohenjuustoa
1 sitruunan raastettu kuori
puolikkaan sitruunan mehu
Mustapippuria & suolaa
Pinjansiemeniä, tai auringonkukansiemeniä
(Halutessa kermaisemman version, lisää 0,5 dl ruokakermaa)

 

Murenna vuohenjuustopötkö kuorineen tarjoilukulhoon.
Sekoita joukkoon raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunanmehu, oliiviöljy ja mausteet.
Keitä spagettia paketin ohjeiden mukaan n. 3 henkilön verran.
Pese parsat ja katkaise niiden alkupäästä vaalea kantaosa pois.
Kuori parsaa kevyesti nupusta alaspäin ja pilko kolmeen osaan.
Keitä parsapalasia nopeasti suolatussa vedessä n.2min.
Ota n.0,5 dl parsan keitinvettä talteen.

Valuta kypsä spagetti ja kaada se vuohenjuuston ja kastikkeen joukkoon kulhoon. Lisää parsat ja tilkka keitinvettä. Sekoittele ja anna juuston sulaa. Lisää tarvittaessa mausteita ja kuivalla pannulla paahdettuja siemeniä joukkoon.

 

(Kuumenna halutessa kerma nopeasti kattilassa ja lisää sitä n.0,5dl joukkoon kermaisempaa versiota varten).

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram