En ehkä päässyt näkemään Helsinki Fashion Weekin muotinäytöksiä, mutta sainpahan kiinni näistä pikkuhiljaa laskevasta auringonsäteistä Suomenlinnan kujalla.

Ja sinnepä taisin kuuluakin, nimittäin aivan kujalla oltiin tuo koko päivä.
Ensin jäätiin lautasta liian aikaisin ja päädyttiin Kuningassaareen. Oltiin niin uppouduttu juttelemaan, että käveltiin vain ihmismassan perässä. Oltaisiin kävelty varmaan suoraan laiturilta mereenkin, jos joku sen olisi meitä ennen tehnyt. Sen sijaan käveltiin laumaeläiminä väärän saaren miltei päätyyn, kunnes huomattiin ettei tämä nyt ihan suokilta ja muotitapahtumalta näytä.

Sitten odoteltiinkin puoli tuntia uutta lauttaa ja Suomenlinnaan päädyttyämme lähdettiin täysin väärään suuntaan. Tarvottiin helteessä hiekka vain pöllyten luultavasti puoli tuntia taas ihan päin mäntyä - oikeasta kohteesta koko ajan vain poispäin.

Tulipahan koluttua Suomenlinna! En nähnyt juuri mitään opaskylttiä tapahtumaan päin, en saanut sähköpostikutsua auki ja varsinkin noustessamme saarelle joltain pikkulaiturilta oli saariseikkaillu meille jo niin valmiiksi pedattu.

Ehkä olisi pitänyt katsoa tapahtuman sivuja ja saaren omia kylttejä hieman aikaisemmin niin oltaisiin ehditty paikalle näkemään muutakin kuin tyhjiä laseja keräilevät siivoojat.
Hieman nauratti, mutta tulipahan käveltyä ainakin kunnon lenkki kauniissa maisemissa! Ensi vuonna mukana kartta, navigaattori ja savumerkit. 

 

Shirt - GinaTricot
Pleated skirt - Zara (similar HERE*)
Shoes - Adidas (HERE*)
Bag - Chanel
Sunglasses - Céline

Photos: Mona Salminen

Kommentit (8)

Amanda

Niiin kauniin harmonisia kuvia kujalla, oot ihan oikeesti uskottava malli! Näissä kuvissa oli jotain hieman erilaista verrattuna tavalliseen tyyliin, ehkä eri kuvaaja tai jotain? Jotenkin freesi ja kujeileva. Plus kiva nähdä kasvojakin vähän lähempää! Tällaista lisää. Tän blogin muotilehtikuvat ja höpsöt tekstit on kyllä kaikessa kontrastissaan aivan ykköstä! <3_<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Freesi ja kujeileva 💕 Ihana kommentti! Tulin superhyvälle tuulelle, kiitos:) Kiitos myös tosiaan Monalle joka on innokas kuvaaja ja omaa niin hyvän kuvaussilmän! Ehdottomasti näitä lisää! Tällaiset kommentit kun tsemppaavat vielä niin paljon <3

Vierailija

Hahha! Nauroin ääneen tosta mereen kävelemisestä. Kirjoitat todella hyvin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram