Huomenna vaihtuu maisemat muuttolaatikkokasoista muotiviikkoihin. Lähdetään Elloksen vieraina Köpiksen muotiviikoille ja vaikka kuinka olenkin nauttinut uuden kodin laittamisesta, niin tuntuu ihan mielettömän ihanalta päästä kunnolla ihmisten ilmoille.

Flunssakin alkaa jo hellittää ja 95% tavaroista on saatu uuteen osoitteeseen. Asunto tuntuu jo ihan kodilta, vaikka sohvaa, suihkukaappia ja muutamaa muuta juttua saa vielä pari viikkoa odotella.

 

Täällä on hyvä energia. (Parempi kuin allekirjoittaneella tällä hetkellä :D) Pitäisi käydä vielä vanhassa ositteessa, pakkailla ja hoitaa muutama sata asiaa, mutta sen sijaan makaan lähinnä lattialla, tuijotan kattoon ja haaveilen sisustustavaroista.

No, ajatustyö on ainakin tehokasta. Palataan muotiviikoilta!

Kommentit (4)

Sannanen

Teidän koti näyttää ihanalta! :) Mahtava kuulla, että se tuntuukin jo kodilta. Varmasti ihana saada laittaa sitä, vaikka tavaroiden purkaminen onkin hieman raskasta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tykkään jopa tavaroiden purkamisesta :D Ihanaa keksiä kaikelle uusi oma paikka haha. Ainut vaan, että olen siinä niin hidas! 

Alinaa

Ootan innolla asuntokuvia ja sisustusjuttuja, toivottavasti niitä on tulossa! :-) täällä ollaan melkeinpä samassa tilanteessa, muuttopäivä kolkuttelee alle kahen viikon päässä ja uus kämppä kuumottelee jo niin paljon että on pitäny käydä melkein joka päivä makaamassa uuden kodin lattialla:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ehdottomasti tulossa! Täälläkin odotellaan jo innolla, että pääsisi kunnolla sisustuspuuhiin :)

Haha, lattialla makaaminen on ihan parasta, onnea uuteen kotiin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram