Mom jeans. Menikö se juna jo? Tiedän, että se meni 90-luvulla, mutta tähän uuteen kyytiin minä hyppäsin vasta nyt. Myöhässä ja hämmentyneenä. Voiko ne muka oikeasti istua?

Rehellisesti sanottuna, mietin vain kuka haluaisi käyttää pussittavia housuja missä näyttää äidiltään vanhoissa mökkivalokuvissa?

Eilen Tukholmassa pääsin testailemaan Nellylle tullutta TopShopin valikoimaa ja totesin ensimmäistä kertaa napakat Mid-Blue Mom Jeansit  jalassa, että ehkä tämä voisikin onnistua.

// TopShop on tullut Nellylle jäädäkseen. Kävimme juhlistamassa sitä eilen illallisen ja rentojen pirskeiden merkeissä. 
Istuvia farkkuja, ihania takkeja ja mukavia nilkkureita. Siinä omia suosikkejani Nellyn TopShopin valikoimasta.

(Muistakaa tosin tämä. TopShopin koot ovat hieman tavallista napakampia. Jos pähkäilee kahden koon välillä, kannattaa näissä kallistua isomman koon puolelle).

Mutta nyt on aika taas juosta. Lähdemme viettämään poikaystäväni kanssa rentouttavaa ystävänpäivää Tallinnaan ja laiva lähtee ihan kohta!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille :)

                                                                                                                                                                                            Mom jeans – TopShop (HERE*)
Shirt – TopShop (HERE*)
Faux fur jacket – TopShop (HERE*)
Shoes – TopShop (HERE*)
Bag - Chanel

*adlinks

                                                                                                                                                                                                                     This is the first time I’ll try a pair of mom jeans. I was surprised that they even fit!
I found these from Nelly TopShop collection. Lots of nice jeans, jackets and ankle boots there. (Remember this though – TopShop sizes are slightly smaller than normal. If you hesitant between two sizes, take a bigger one).

So Friday we were in Stockholm to celebrate that TopShop has come Nelly to stay. We had dinner, launch party and so much fun. Thank you Nelly for having us.

Kommentit (8)

Kirsi

Hyvää ystävänpäivää teille! Romanttinen Tallinna on loistava valinta ystävänpäivälle.

Odotan jo kauniita valokuviasi sieltä.

Siirtyisin jo tulevaan kesään ja kevääseen. Mietin mitkä muutama vaate kannattaisi hankkia, kun olemme lähdössä toukokuussa

Agios Nikolaokseen. Olen ihaillut kuvissa valkoisia pitsisortsejasi. Mietinkin sellaisten hankintaa. Olen aina muodissa se jäljessä kulkija.

Ensin katselen vuoden jotain uutta ja lopulta kun muoti on menossa jo pois uskallan vasta hankkia itselleni kyseisen vaatteen.

Millaiset alaosat ovat tulevan kesän in juttu? Off shoulder puseroita ajattelin muutaman hankkia. Auta minua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitsishortsit ovat mielestäni aina ihania (varsinkin jonkun löysähkön pusakan kanssa :)) Ja off shoulder tosiaan nyt se juttu myös. Veikkaisin että väljät linjat alaosissa pitävät edelleen pintansa. Mokkahameita on myös kohta kaikkialla :) Ihaa lomaa teille Agios Nikolakseen. Nauttikaa :)

Maria, en voi omaa nimeä käytt...

Silloin kun me käytettiin noita housuja niin kaikkea muuta vaatetta ja asustetta oli paljon vähemmän. Toivottavasti kuitenkaan koskaan ei tule muotiin enää niitä vyötäröstä revittyjä lantiofarrkumalleja. Se muoti tuli silloin, kun Mariah Careyn stylisti viime hetkellä levun kannen kuvauksissa päätti, että revitään vyötärö pois.Tämä stylisti myös myöhemmin teki itsemurhan.

Täällä ollaan

Että nää Cosmon sivut on ärsyttävät!!!! Ei sun jutut mutta hiton per*****vaikeaksi tehty.Älä ihmettele miksi sun juttuja ei kommentoida niinkuin ennen.Nyt riitti.Miten pitkä soppari sulla on tänne..??

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän :( Yritämme koko ajan saada niitä paremmiksi, mutta prosessi on yllättävän hidas. Jos minusta olisi kiinni, taikoisin sivuista sekunnissa yksinkertaisemmat ja siistimmät. Sivujen toimivuus kun kuitenkin on niin merkittävä osa blogia ja usko pois, täällä itsekin revitään hiuksia päästä :D

Vierailija

Näin lähes viikon myöhässä oli vain pakko tulla toteamaan, että olet kyllä kertakaikkisen upea vaikka säkkiin puettuna! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kuule oli vaikka viisi viikkoa myöhässä niin ei haittaa :) Ihana piristävä kommentti. Kiitos <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram