Muistan vieläkin ensimmäisen työhaastattelun ja nuo kysymykset mihin en osannut yhtään varautua. Mitäköhän sitten olin kuvitellut siellä kysyttävän? Äitini kengänkokoa, kissani lempiruokaa?

En osannut vastata. Menin ihan lukkoon. Olin niin nuori, etten ollut ehtinyt edes ajatella hyviä puoliani. Itsetutkiskelu ei kai kuulunut ajanvietteisiini.

Aikuisiällä kuitenkin rakastuin luonteenpiirteisiin. Kuka on ujo, kuka ulospäinsuuntautunut. Rohkea, hauska, kohtelias, herkkä, eloisa, syvällinen.
Tarkkailen paljon käyttäytymistä ja ihmisten luonteet kiehtovat minua jo ensi tapaamisella paljon enemmän kuin ulkokuori.
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että luonteella pärjää todella pitkälle ja vaikka “tällainen mä nyt vain olen” –verhon taakse on joskus liiankin helppo piiloutua, on meille myös luotu taito oppia kehittämään itseämme.

 

 

Kira haastoi minut kertomaan mitä kymmentä asiaa rakastan itsessäni ja kappas kun menin taas paniikkiin. Miksi heti kun pitää puhua itsestään rakastaa tuntuu niin voimakkaalta sanalta ja 10 liian paljolta?
Ehkä se itsetutkiskelun paikka on taas ajankohtainen omalla kohdalla ja voinpahan sitten täältä luntata jos tulee työhaastatteluita.

 

Rakastan itsessäni
•Elämänkokemusta (voiko noin edes sanoa)
•Sitä että olen todella itsenäinen (Pärjään siis hyvin yksin ja olen aina omistanut ja maksanut kaiken itse. Vaikka en ehkä nauti renkaiden vaihdosta ja hyllyjen kokoamisesta, osaan sen kyllä tehdä. Hyllyt menee tosin aina vähän vinksalleen). 
•Rento ja anti-dramaattinen
•Hyvällä tavalla ovela :D (Tarkoitan kai, etten yleensä jää sormi suuhun, vaan keksin kyllä keinot).
•Huoleton
•Huumorintajuinen

•Ujon sosiaalinen (tajuaako näistä mitään?)
•Pohdiskeleva (mutta en liikaa)
•Luova(hko)
•Lojaali

Pahoittelen, mutta kokeilkaa itse. Tämä oli vaikeaa ♥

 

// Kira challenged me to tell you why I love myself. This was surprisingly difficult, but I tried.

Things that I love about myself:
My life experience
That I’m really independent
Relaxed
Carefree
Cunningly clever :D
I have sense of humor
I am shyly social
Creative
And really loyal

Kommentit (10)

Vierailija

Voi jotenkin sun blogi oli aikoinaan niin mukaan tempaava.Saanko olla mustasukkainen miehen vaihdosta...no elämä menee eteenpäin ja blogit ja niiden pitäjät. Miksi on tunne että haluaisi fiilistellä niiden "vanhojen hyvien aikojen" kanssa.....

Amanda

Lisäisin vielä yhden tuohon listaan: sympaattinen. Sitä varmaan itse hankala arvioida ja jopa täältä ruudun takaakin, mutta tällainen kuva mulla on vuosien saatossa pitkäaikaisena lukijana susta vahvistunut. Varmaan se kujeileva ujous ja itseironinen hassuus on syynä. Oot ihan ykönen! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä miten ihanasti sanottu. Iso kiitos, hymy levisi korviin kun luin tämän<3 Ehkä sympaattisin kommentti vähään aikaan :)

Sande

Voi tuo itsensä kehuminen on kyllä hankalaa. Itsekin olen tänä keväänä juossut työhaastatteluissa ja onpas niitäkin erilaisia. Tuon ujon sosiaalisen voisin itsekin allekirjoittaa kohdallani. Hauska termi, pitää muistaa ;) Itse vaan pidän kohdallani pientä ujoutta huonona puolena, mutta tarviikokaan kaikkien aina suuna päänä olla ja varastaa show...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ei tosiaan tarvitse :) Mielestäni juuri ne ihmiset ketkä eivät yritä olla huomion keskipisteenä ovat niitä kiinnostavimpia :)

Miia

Ujon sosiaalinen on kyllä hyvin kuvaava siis lukijan näkökulmasta! Sulla on paljon kavereita ja menoja ja tapahtumia, mutta vaikutat ujohkolta (kavereiden seura tietty eri asia). Se on mielenkiintoista ja jännää:)

Lisäksi sä ja sun huumori ootte kyllä jollain tapaa hyvin mielenkiintoisia ja salaperäisiä :D Sun huumori ja kirjoitustapa nappaa ehdottomasti:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram