Match Made in HEL – keneltäkään ei ole varmasti mennyt ohi, että eilen Helsinki-Vantaan lentoaseman kiitotie muuttui catwalkiksi, kun seitsemän muotisuunnittelijaa Euroopasta ja Aasiasta esitteli mallistojaan aika ainutlaatuisessa muotinäytöksessä. En ole ennen nähnyt edes kuvista mitään vastaavaa ja olen aika varma, että jokainen vieras haukkoi henkeään kun päästiin showpaikalle.

Näytöstä saapui seuraamaan 350 vierasta. Ympäri maailmaa muotialan vaikuttajia, ja arvatkaa kuka oli tapahtuman yksi virallisista tapahtumakuvaajista?
Minä. Apua.

Seurasin tapahtumaa tiiviisti linssin läpi ja yritin parhaani mukaan taltioida tunnelmaa. Oli kyllä niin mahtavaa olla mukana. Töissä, sekä vieraana. Itse näytöksen ajanhan olin jo vapaalla, mutta ehkä huomaatte kuvista, että en malttanut pitää näppejäni silloinkaan erossa kamerasta.

 

 

 

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan
Bloglovin - JULIA Toivola

Kommentit (8)

Vierailija

Nyt menee mun kommentti neitsyys, mutta pakko sanoa että arvaappa kenet bongasin kamera kädessä kyykkimässä Ylen lyhyessä klipissä! Tuli jotenki hassusti kotoisa olo täältä suomen ulkopuolelta bongata tutun näkönen tyyppi sieltä katsomosta ;) Tosi hienoja kuvia oot saanu napattua, kyykkiminen niitten perään oli siis sen arvosta! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

EIKÄ :D haha, en todellakaan ole bongannut tuota itse. Kiva kun tulit kertomaan ja ihanaa että kommenttineitsyys meni <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram