Vietin Lylon kanssa viimeisen päiväni Etelä-Afrikassa erittäin tiiviisti. Lylo on iso paksu kaveri, jonka kanssa voi ottaa aurinkoa ja juoda virvokkeita. Lylo on uimapatja.

Mielestäni olin laiminlyönyt Lyloa ihan liikaa. Juossut ympäri kaupunkia, mutta unohtanut vain olla ja makoilla. Olin myös unohtanut kuinka siistejä uimapatjat ovat. Niissä voi lukea kirjaa ja syödä vaikka hedelmiä. Tästä lähtien pidän huolen että jokaiselta lomalta yksi päivä on uimapatjapäivä.

Viimeisenä päivänä halailin siis uimapatjaa. Tuijottelin taivasta, tai altaan pohjaa. Pulahdin uimaan, luin kirjaa ja tuijotin taas taivasta. Nautin auringosta ja vain olemisesta.

Nyt kun ollaan jo kotona, niin valitettavasti lähin asia mikä muistuttaa minua Lylosta on viileä suihku ja muovinen suihkuverho.

Tiedättehän etten kovin pidä suihkuverhoista. Ensinnäkin A. Ne ovat niin kauhuelokuvamateriaalia ja B. Todella epäkäytännöllisiä. Se tunne kun odottaa että hoitoaine vaikuttaa ja yrittää pestä vartaloa siinä samalla, mutta kylmän nihkeä suihkuverho liimautuu jatkuvasti kiinni ihoon.

Joku päivä vielä hankin suihkukopin. Tai edes suihkuseinän. Jos en, niin revin suihkuverhon irti ja kutsun suihkuani syvennykseksi. Roiskui shampoo vaikka olohuoneeseen asti.

Hieman ikävä jo Lyloa, Saaraa ja Kapkaupunkia.

Kommentit (11)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole valitettavasti ehtinyt päivitellä, mutta ei myöskään täysin luopunut ajatuksesta blogata jarkossa :) Toivottavasti jatkaa!

Pinja

Vau mitä kuvia!! Ja julia sä vaan aina piristät päivää noilla sun jutuilla, meinasin nauraa ääneen bussissa tolle uimapatjalle :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, ihan kiitos <3 Mietin vielä tuota kirjoittaessani, että kuinka hölmöä on postata uimapatjasta, mutta näköjään uimapatjakin käy postausaiheeksi :D

Helvi

Osta ihmeessä kankainen suihkuverho! Pelasti mun elämän. Sellaista suht painavaa kangasta, niin ei kyllä liimaudu sitten millään ihoon! Omani löysin aikoinaan Kodin Ykkösen valikoimasta :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi olin unohtanut niiden olemassaolon! Joskus aikoja sitten yritin etsiä, mutta en löytänyt. Pakko saada! :D Kiitos muistutuksesat, alan heti googlailla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram