Tämän salaatin juju piilee kastikkeessa ja siinä, miten hyvin se sopii katkarapujen mausteena. Niin hyvää! Täydellinen ruokaisa kesäsalaatti pinellä aasian makujen vivahteella.

 

n. 200g kuorittuja jättikatkarapuja (pakaste)
2 nektariinia
Rucolaa
Salaattisekoitusta esim. Romaine ja lollo rosso
 

Kastike:
2 rkl majoneesia
1 rkl soijaa
1 rkl hunajaa
1 rkl öljyä
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 valkosipulinkynsi
1 tl Srirachaa tai muuta chilikastiketta
0.5 dl kasvislientä

 

Sulata ravut pakkauksessaan vedessä. Leikkaa nektariini lohkoiksi. Kuivaa sulatetut ravut talouspaperilla ja paista niitä tilkassa öljyä paistinpannulla nektariinilohkojen kanssa n. 2 minuuttia. Varo ylikypsentämästä, ettei ravut sitkisty.

 

Sekoita kastikeainekset keskenään blenderissä.

Sekoita salaatinlehdet, asettele päälle ravut ja nektariinit. Lisää reilusti kastiketta. 

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram