Tämän lahopään pitäisi todella kirjoittaa ylös heti kaikkien tekemieni annosten reseptit. Tai pikemminkin äänittää nauhalle - nimittäin jos yritän niitä siinä samalla kirjoitella, hukkaan joko koko lapun, tai kaadan sen päälle puolessa välissä soijaa ja joudun aloittamaan alusta.

Reseptimuistini riittää hädin tuskin pääraaka-aineisiin. Tästäkin  annoksesta muistin nuudelit ja kaalin, että sen verran hyvä alku.
Onneksi loput löytyi siltä soijaiselta paperilta. Siinä luki otsikkona sateenkaarisalaatti.

 

 

Chilisoija-lime-inkivääri vinaigrette

3 rkl vähäsuolaista soijaa
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl puristettua limen mehua
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl seesamiöljy
1 rkl siirappia
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
puolikas puserettu valkosipulinkynsi
puolikas chili hienonnettuna

Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.

 

 

Nuudeli(sateenkaari)salaatti

Lasinuudeleita
1 punainen paprika
1 oranssi paprika
kourallinen retiisejä
1 iso porkkana
puolikas punakaali
kourallinen tuoretta korianteria
1 vihersipuli/kevätsipuli

seesaminsiemeniä

 

Keitä lasinuudeleita pakkauksen ohjeiden mukaan. Pilko paprikat ja porkkana ohuiksi julianne suikaleiksi. Siivuta retiisit. Leikkaa tai raasta kaali ohueksi suikaleiksi ja silppua sipuli, sekä tuore korianteri.

Sekoita kaikki ainekset yhteen isoon kulhoon. Lisää valmis vinaigrette ja sekoita.

 

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti pannulla ja viimeistele salaatti.

Tarjoile esim. Sitruunakanan kanassa. 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram