Kuvista saattaisi päätellä, että liihottelin toissapäivänä pitkin Kööpenhaminan katuja kevyesti trenssi perässä vain liehuen.
Oikeasti istuin silmät ummessa huonoryhtisenä tuossa kadun penkillä odottamassa Kiraa ja Mariannaa. Ei haitannut vaikka ohikulkijat luulivat että olen sammunut tai nukahtanut – olin niin poikki, että nuo luulot kuulostivat vain houkuttelevilta.

Kuvista saattaisi päätellä myös, että minulla on tuollainen kiva yli polvien pituinen hame, mutta oikeasti se on lyhyt mekko minkä olen pukenut päälleni erittäin kyseenalaisin menetelmin. Eli laittanut jalat vain käsiaukoista sisään ja päättänyt, että tänään se menee hameesta. Hyvin se menikin.

Kuten lopulta meni myös tämä kuvaustuokiokin. Kira halusi napata nämä kuvat nopeasti ja en tiedä oliko se sitten valo, tukkapehko minkä taakse piiloutua, vaiko kuvaajan taidot, mutta penkille lösähtänyttä flunssaista mekkoa väärin käyttävää puoliunista tyttöä ei näissä näkynytkään.

 

// it looks like I’m dancing in the streets of Copenhagen, but to be honest I seat there on the bench in a bad posture and my eyes closed.
However, Kira wanted to take these pictures quickly and I do not know whether it was the light, me hiding behind big hair or Kiras skills, but I don’t look tired and sick at all in these photos :D

 

Trench coat - Lindex (similar HERE*) 
Sweater - BikBok
"Skirt" Dress - GinaTricot
Shoes - Adidas (
HERE*)
Photos:
Kira Kosonen

Kommentit (4)

Anna

Pakko nopeesti kommentoida, vaikka kiire onki! Löysin sun blogin ihan vasta ja tää meni heti lempparien kärkeen! Mää en tiiä miten osaan selittää tän, mutta sun blogi antaa ihanaa inspiraatiota mm. pukeutumiseen, mutta samalla se on ihanan rehellinen. Oot jotenki onnistunu tekemään sun blogista ammattimaisen ja tyylikkään, samalla kun se on rehellinen ja aito. Esim. Just tommoset miten sää kerrot asukuvien taustaa yms :D Tuntuu, että valitettavan usein hyvätasoiset blogit on niin "kaukana todellisuudesta", mutta sää jotenki handlaat tän homman! Tosi vaikee tälleen nopeesti kunnolla kertoa mitä meinaan, mut toivottavasti ymmärsit ees jotenki. :) Ihanaa kevättä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Anna, ihana ihana kommentti <3 Oli se sitten kiireessä kirjotettu tai ei, niin ihan super hyvälle tuulelle tulin tästä. Kiitos <3 Ja ihanaa, että olet löytänyt tänne, toivottavasti luet vielä jatkossa :):)

Hannele

Just tämän takia minäkin tykkään lukea blogiasi! Olen lukenut juttujasi jo useamman vuoden ja lähes poikkeuksetta piristät päivääni ihanilla kuvillasi ja sopivasti hönöillä jutuillasi! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram