Joskus viime kesän keskivaiheilla lyötiin poikaystäväni kanssa vetoa vähän kaikesta.
Kuten olettaa saattaa – hävisin niistä useamman.

Olisikohan tämä ollut se kerta, kun minun piti keksiä oma vitsi. Niin hauska, että se saisi kaikki nauramaan vedet silmissä. Tai se, kun minun piti osata säikäyttää poikaystäväni niin, että se oikeasti hyppäisi kattoon.

Vitsi oli tietenkin surkea. Pikku-Kalle vitsi, minkä olin itse asiassa keksinyt jo ala-asteella ja säikäytyksenä luulin toimivan kannullisen jääkylmää kurkkuvettä poikaystäväni niskaan tämän katsoessa telkkaria.
Eihän se edes liikahtanut siitä.

En muista mitä kaikkea häviäjänä jouduin tekemään, mutta kerran panoksena oli se, että hävitessäni poikaystäväni saa kirjoittaa nimissäni tänne blogipostauksen.
Oletin jotain noloa tai outoja paljastuksia, mutta teksti olikin aika hellyttävä ja tuota tiskiharjajuttua lukuun ottamatta jopa totta.

En tiedä miksi en koskaan julkaissut tätä. Kai koko juttu jäi vähän kesken, mutta täältä se nyt tulee. Poikaystäväni “paljastukset” minusta reilun vuoden takaa.

 

♦ Rakastan löysän korvapuustin keskustan syömistä. Kokeilen melkein aina ensin sormella onko pulla mahdollisesti pehmeä keskeltä ennen ostoa. Petyn suuresti jos pulla on paistettu loppuun asti kypsäksi. Rakastan muutenkin vähän löysän kypsiä leivonnaisia.
♦ Saan kylmiä väreitä tosi helposti.
♦ Tykkää kärpästen äänistä mökillä.
♦ Olen tosi säikky, minulle ei saa heittää MITÄÄN ”ota kiinni” -vitsillä.
♦ Unohdan aamukahvini lähes aina. Lämmitän kahvini muutaman kerran uudestaan ennen kuin saan sen kokonaan juotua.
♦ Olen kerran melkein nostanut katiskan järvestä. Ensi kerralla saan sen itse kokonaan ylös.
♦ Puhun usein siitä kuinka ihanaa olisi käydä juuri nyt uimassa. Puheista huolimatta en ole käynyt tänä kesänä kuin kaksi kertaa pulahtamassa vedessä, uimiseksi sitä ei voi kutsua.  
♦ Suuni kirvelee mansikoista. Ostan torilta mieluummin tuoreita vadelmia ja herneitä.-

♦Minulla on aina ollut tiskikone. Viimeksi mökillä kysyin, tuleeko tiskiaine tiskiharjaan niin kuin hammastahna hammasharjaan.

 

Kommentit (19)

Taija

Olipa ihana postaus. Olette kaunis pari ja toivoisin enemmän juttuja poikaystävästäsi (tai siis teistä pariskuntana, ei tietenkään pelkästä poikaystävästä, heh)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, kiitos :) Pitääkin kirjoittaa enemmän aiheesta. Ajatuksena on jo pidempään ollut kirjoittaa siitä miten tapasimme, mutta jotenkin tuollaiset tekstit on aina niin vaikea aloittaa :D

Vierailija

Julia, mietin tässä sellasta että kun oot käynyt useita kertoja Etelä-Afrikassa ni ootko kertaakaan ollut siellä joulu/tammikuussa, silloin kun siellä on high season? Suosittelisitko reissaamaan tuohon aikaan vuodesta vai jonain muuna ajankohtana? Joulureissua tässä just suunnittelen ja Kapkaupunki kiinnostaisi mutta turistilaumat ei...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen ollut aika useastikin joulu/tammikuussa, eikä siellä nyt koskaan niiiin häiritsevän ruuhkaista ole ollut. Toisinaan ravintolat täynnä ja pitää varailla pöytiä, mutta iha leppoisaa siellä silloinkin mielestäni on :) Joka vuosi tosin turistien määrä Kapkaupngissa vain kasvaa ja kasvaa :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin tykkään niistä! Pitää tehdä ehdottomasti useammin :)

Ja hahahah, aion uida paljon (lupaan :))

Henje

Ei miten hellyyttävä postaus! Ja lisäksi aivan ihana kuva :-) Olisi ihana lukea tarina siitä, miten tapasitte! Sun blogia on aina niin kiva lukea, kirjoitat niin laajasti eri aiheista. Olen löytäny hyviä reseptejä, ihaillut kuvia ja nauranut ääneen sun jutuille :D Vielä kun saisin ryhdistäydyttyä kirjoittamaan useammin kommentteja!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahah, ihana <3 kiitos paljon <3

Tarina miten tavattiin pitää ehdottomasti siis kertoa :) Kuten tossa yläpuolella sanoinkin, se on vaan jotenkin niin vaikea aloittaa :D mutta ehdottomasti kuitenkin ensimmäisenä työn alla!

Kiitos ihanasta kommentista :)

Vierailija

Nauroin ääneen tiskiharjajutulle, mutta en ilkikurisesti :D ihana ja hellyyttävä postaus <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram