Muistan kuinka pienenä kävin usein vierailemassa eräässä kukkakaupassa Fredrikinkadulla. Kävin siellä vain yhdestä syystä - kukkakaupassa nimittäin asusteli ihan oikea, elävä ja kiekuva kukko. Tuntui silloin niin oudolta että keskustan kukkakaupassa sai vapaasti kukko vaellella, mutta nyt se tuntuu jo lähes absurdilta. En kai ole vain nähnyt unta?

Kukkoa ei enää ole, mutta samassa kohtaa on melko uudehko kahvila/kukkakauppa Andante. Miltei yhtä mysteeripaikka sekin. Olen nimittäin yrittänyt käydä täällä useasti, mutta paikka on aina ohi kulkiessani kiinni. Aloin miettimään - olenko nähnyt tästäkin paikasta vain unta? Ihana sisustus, rauhallinen tunnelma, kukkien tuoksu ja täydellinen kahvi?

Ensimmäisestä vierailustani oli ehtinyt kulua jo reilu puoli vuotta ja vasta eilen pääsin paikalle niin, että kahvila oli vihdoin ohi kulkiessani avoinna. Jes, se on auki ja olemassa!
Ehkä en kuvittelekaan kukkoja ja täydellisiä cappuccinoja.

Ja kyllä, kahvi oli edelleen mielettömän hyvää ja vitriinissä taas herkullisia raakakakkuja.
Kyltti tiskillä kertoi, että myöhäistä aamiaistakin olisi tarjolla ja herkullisen kuuloisia terveellisiä tousteja valikoimassa. Onko joku ehtinyt niitä jo testailla?

Päätin, että tulen leipiä ja aamiaisia vielä pian maistamaan. Ei toivottavasti enää puolen vuoden taukoja ja oman mielenterveyden kyseenalaistamista.    

                                                                                                                                                                                                              ANDANTE kahvila & kukkakauppa
Fredrikinkatu 20

(Ja itselleni muistiin aukioloajat)

ma: 11.00 -19.00
ti -
ke -
to: 11.00 – 19.00
pe: 11.00 – 19.00
la: 11.00 – 19.00
su: 11.00 – 19.00

Kommentit (10)

Vierailija

Nyt on pakko kommentoida vähän. Mun mielestä tää uusi ulkoasu on mahdottoman huono! Jotenkin liian epäselvä ja täynnä kaikkea ylimääräistä. Pidän blogistasi todella paljon, ja ennen minun tuli luettua tätä melkein päivittäin. Nyt on valitettavasti se jäänyt hieman vähemmälle, sillä jotenkin joka kertaa alkaa häiritsemään tämä ulkoasu. Toivoisin tämäm hieman muuttuvan:) tykkään kirjoitustyylistä kovasti ja muutenkin blogisi sisältö on ihanaa <3

Nina

Mä oon ihan samaa mieltä ! Mulla oli myös aikaisemmin vaikeuksia löytää mistä kirjoitukset jatkuivat ku se oli niin pienellä kaiken sekamelskan  keskellä. Ja yhdyn edelliseen kirjoittajaan että sulla on kiva kirjoitustyyli.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ymmärrän Nina, jopa minulla oli aluksi vaikea löytää sitä mistä kirjoitukset jatkuvat :D tästä on annettu palautetta, toiv se voidaan korjata :)

Ja kiitos :) :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon palautteesta, laitoin sen eteenpäin ja sain kuulla että onneksi jo tällä viikolla pitäisi tapahtua muutoksia. Sivu selkenee ja turha sälä postauksien välistä pois :) olen ollyt täysin samaa mieltä teidän kanssa tästä sivusta ja odottelen täällä itsekin malttamattomana parannuksia :D ihanaa että käyt silti lukemassa <3

Sinii

Heippa, pakko kompata edellistä vierailijaa tästä ulkoasusta. Blogia jotenkin hankalampi selata eteenpäin ja kokonaisuus on epäselvä. Kommentit voisi mieluiten klikata erikseen auki jos niitä haluaisi lukea ja tämä tekstin fontti hieman tönkkö :/ Tykkää kllä muuten tosi paljon sun iiihanista kuvista ja persoonallisista kirjoituksistasi :)))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei kiva kun komppailet :) on hyvä kuulla kaikki mielipiteet niin saadaan paranneltua sivua mahdollisimman hyvin :) Olen täysin samaa mieltä, että kommentit "piiloon" ja fonttikin vähän kaipailisi päivitystä :D tällä viikolla jo muutoksia ainakin tuohon kommenttiasiaan jee!

Ja kiitos, ihana kuulla että tykkäät <3

ccc

Kävelen itse melkein pävittäin Andanten ohi, ja välillä siellä ikkunalaudalla istuskelee oikea pupu!! Tosin aina kun oon kahville päätynyt, ei pupua ole näkynyt missään..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram