”Vettä tulisi juoda koko ajan. Älä juo vettä koko ajan. Juo vettä 2 litraa. Ei tarvitsekaan juoda kahta litraa. Varo mikrobikasvua. Älä uudelleen täytä pulloja”. Juo hanavettä, vuorivettä, lähdevettä. Nesteytys sitä ja H20 tätä”.

En tiedä mikä pitää paikkaansa ja mikä ei, mutta olen huomannut itsessäni viime aikoina oudon piirteen: Juon todella vähän vettä, enkä pidä siitä.

Ennen join vettä paljon enemmän. Pidän vedestä ja se on lähes ainoa janojuoma mitä juon. Miten se on niin vaikea muistaa kulauttaa alas kurkusta?

Tuntuu, että olen kokeillut kaikkea:

• Säilytä vesipulloja kaikkialla –kikka
Ei toimi, koska epäilen jokaisen vesipullon kohdalla, että vesi on lillunut siellä ikuisuuksia ja sitä ei jostain syystä teekään mieli enää juoda.
• Ekologinen lasipullo
Painava lasipullo oli kiva, mutta näissä kömpelöissä hyppysissä kolauttelin sitä jatkuvasti kaikkialle, esim. Hampaisiini ja lopulta sain pullon jopa rikki.
• Vedenjuonnin muistutus appi puhelimessa
Onko näistä jotain hyvää versiota? Olen kokeillut muutamaa ja vaikka se hauska kukka-appi olikin suloinen, niin loputa ärsytti vain kaktukseni kuihtuminen. Eikä pelissä päässyt millään pidemmälle! Olisin kaivannut kukille kaikkea kivaa koristelua ja uusia haasteita! Odotin myös koko ajan että se alkaa kasvaa, liikkua ja tyyliin kävellä.  Ehkä myös lentää ja tanssia ripaskaa.
•Pillillä juonti
Hampaitani vihloi ennen aika paljon ja pillillä juonti jäi jotenkin päälle. Olen huomannut, että pillillä juon enemmän kerrallaan. Kotini näyttää välillä ihan lastenkutsuilta kun jokaisessa lasissa on erivärisiä pillejä.
• Elävä vedenjuonnin muistuttaja
nimeltä; poikaystävä. Pyysin kai joskus muistuttamaan tästä asiasta ja siitä alkoikin soimaan rikkinäinen levy. Se jumittaa vain ”muista juoda vettä” –biisin kohdalla.
• Ehkä kuplavesi menisi helpommin?
Kuinka kivalta kuulostaa tuo uusi Sinkki-tee-chili-sitruuna-kuplavesi? Tai sitten ei, Olen niin hidas, että kuplat ehtivä haihtua jo ennen pullon puolta väliä ja loput jää juomatta.
• Makuvesikokeilut
Toimivin tapa tähän mennessä. Rakastan tunkea vesikannuun kaikkea vesikrassista karpaloihin. Erityisesti kurkkusuikaleita ja basilikaa. Uusimpana kokeiluna omenaviipaleita ja kanelitankoja! Huomaamatta menee koko kannu kun ihmettelee miten hyvältä voi maistua kaneliomenavesi.

Onko teillä jotain vedenjuontikikkoja?

 

// How to drink more water
I'm lazy water drinker. I feel like I've tried everything:
• Keep water bottles everywhere.
Does not work, because I can’t remember when I filled them and some reason I think that the water is “old”.
• The ecological glass water bottle
Heavy glass bottle was nice, but I’m such a clumsy that I got the bottle broken.
• Drinking water app
I've tried a few, and even when I had that funny flower app I get irritated because my cactus didn't grow (or dance).
• Use a straw
My teeth were quite sensitive before and I drink everything with a straw I've noticed that I drink more through a straw. My home looks like children’s party with all the different colored straws in glasses.
• Living water drinking reminder
by name; boyfriend. I guess I asked him to remind me of this and now he’s like a broken record. It’s only playing song called "be sure to drink water”.
• Sparkling water
Maybe soda water would go easier? How nice sounds this new zinc-chili-lemon-bubble water? Or maybe not, I'm so slow that bubbles are gone before the half-way.
• Taste Water Experiments
The most effective way! I love spice my water. Cucumber water is my favorite, but today I tried sliced ​​apples and cinnamon! So good! 

Kommentit (9)

sanniiiis

Mä juon todella paljon vettä, ja vaikka menisin salille vaan venyttelemään mulle tulee jano jo kun huomaan unohtaneeni vesipullon. Tässä vedenjuonnissa on huonona puolena vain tosiaan se, että jos yhden päivän ajaksi jää vesipullo kotiin tuntuu ajatus 2h luennosta aivan järkyttävältä iman vettä. Suuni kuivuu, mietin vaan että en kestä kahta tuntia jos en saa hörppiä vettä koko ajan :D Toisaalta ravaan myös vessassa ihan kiitettävästi haha :D 

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, se on kyllä totta! Salilla ilman vesipulloa on ihan kamalaa. Pitääkin alkaa myös muissa paikoissa panikoimaan unihtunutta vesipulloa, niin ehkä siitä tulee sitten helpomin myös kannettua mukana ja juotua. 

Vesipetonenko

Miten me osattiin juoda vettä ennen lifestyle-blogeja. Nyt vettä juodaan hienoista pulloista,on trendikkäitä kalliita lähdevesiä painavissa lasipulloissa.Hienoja kuvia vesipulloista stailattuina kaikkine sitruunoineen ja makua tuoviin rekvisiitoihin.Eikö enää keho sano milloin on jano.Jos  40 kg ylipainoinen mainostaisi veden juontia ihanien kuvien kera ei kenenkään tee mieli juoda vettä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmaan ihan yhtä hyvin kuin nytkin :) Eihän suurin osa välitä lasipullosta tai sitruunavesistä ollenkaan. Itse kirjoitin tästä, koska luin kerran lehdestä vastaavanlaisen artikkelin ja se buustasi omaa vedenjuontiani hetkeksi ja sain siitä vinkkejä. Ei sen kummempaa, eikä niin vakavaa :)

Pinja

Ihania kuvia tosiaan! Täälläkin vettä tulee juotua, joskus enemmän ja joskus vähemmän.. Koulupäivistä ei selviä ilman vesipulloa järkyttävien päänsärkyjen vuoksi ja esim YO-kirjoituksissa vihree teetä tulee kitattua termarillinen, johon päälle vielä normaali vesi. Nykyään mulla tapana täyttää Iittalan Kartio karahvi vedellä kun istahdan pöydän ääreen opiskelemaan ja viereen ottaa iso 40cl Kartio -lasi, siinä se karahvi tyhjeneekin ihan omalla painollaan eikä vedenjuontia edes ajattele! Mun paras kikka onkin tuo karahvin täyttäminen ja isojen lasien hankkiminen! Me ei pienempiä laseja edes harkittu ostavamme tuon vedenjuonnin vuoksi poikaystäväni kanssa!

Http://pinjafin.com/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos<3

Minullakin on tapana pitää työpöydällä iso vesilalsillista, mutta siinä se on edelleen päivän loputtua vasta puoleen väliin juotuna :D

Pitäisikin koittaa laittaa kannu viereen ja tyyliin herätyskello, niin ehkä muistaisi juoda :D

Vierailija

Itsellä paras kikka veden juontiin on se, että juon aina pari lasillista ruuan kanssa tai sen jälkeen. Nestettä saa muutenkin, ku syö paljon vihannneksia ja hedelmiä. Mun mielestä ei kannata ottaa veden juontia liian vakavasti, kyllä sitä sitte tulee juotua, kun on oikeasti jano :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram