Tämä viikko on ollut todella hektinen ja tuntuu, että kaiken kiireen keskellä olen hukannut myös oman pääni.  Minne se yrittää luikkia paineen alla? Ennen kestin stressiä ihan kivenmurikan lailla, mutta nyt huomaan kompuroivani aikataulussa kuin muumimamma aitajuoksussa.

 

Tällaiset viikot vaativat apukeinoja:

- Puhelin pois. Kauas nurkkaan ja pois näkyvistä. Ei sitä edes tajua kuinka usein keskeyttää hommansa katsoakseen kaverin lähettämää snäppiä, tai ”selaillakseen vain vähän Instagramia inspiraation haussa”.

- Lista tehtävistä asioista. Ennen kuin teen mitään, teen listan mitä pitää tehdä.  Meileistä, työtehtäviin. Deadlineja, ideoita ja aikatauluja. Tällä viikolla minulla pitäisi olla lista siitä, että muista tehdä lista.

- Hieman aikaisempi aamu ja urheilu. Stressinpurkaja aamulenkki ei ehkä tunnukaan auringonnousun aikaan yhtä hyvältä idealta kuin vielä illalla, mutta toimii joka kerta! Mieli on lenkin jälkeen supervirkeä ja työt tulee tehtyä tuplaenergialla.

- Musiikki. Toimistolla on välillä hulinaa ja keskittyminen herpaantuu milloin lentäviin videokameroihin, tai kollegoiden välivitseihin. Toisinaan siis uppoudun jättikuulokkeiden alle ja blokkaan koko muun maailman Spotifyn ”keskittyminen” biisilistojen avulla.

- Ruokavalio + vesi. Okei ja myös tosi paljon kahvia. Säännölliset terveelliset ateriat ja vedenjuonti auttaa kuitenkin kahviakin paremmin.

- Tavoitteet ja palkinnot. Asetan itselleni aina tavoitteita ja outoja pikkupalkintoja kohti niitä. ”Jos saat tämän tehtyä tunnissa, voit hakea sen raakasuklaapatukan kaapista”. :D

 

Tänään minua odottaa kai palkintona vaapaa-ilta ystävien kanssa Blog Awardseissa. Jos saan siis tehtyä valmiiksi palstan, postaukset ja käsiteltyä erään prokkiksen kuvat, missä tällä kertaa minä toimin kuvaajana. Ensimmäinen palkallinen kuvauskeikka, joten haluan olla ekstratarkkana näiden kuvien kanssa:)

 

 

 

// It’s been a really hectic week and I feel like i've lost my head while running around.

Kommentit (4)

Rosalienism

Nää on kyllä just ne tärkeimmät. Täällä ollaan oltu pää jumissa moneen kertaan viimeisten päivien aikana kun muutto on huomenna ja pakkaaminen aloitettiin vasta viikonloppuna. Eikä tuo kaks vee tihulainen kauheasti auta pakkaamisessa. Välillä on istuttava alas, juotava kuppi kahvia ja antaa musiikin viedä, jotta voi taas keskittyä itse asiaan. kaiken lisäksi iso raskausmaha tuo vielä lisähaastetta ja estää liikkumisen ilon.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oijoiooii onnea uuteen kotiin ja onnea hirmuisesti tulevasta pienokaisesta <3 Enää ei tunnu omat työkiireet miltään kyllä :D Paljon tsemppiä sinne, tuollaisen hulinan keskellä se rauhallinen hetki ja kupillinen kahvia maistuu varmasti niin hyvältä :):)

veerala

Listat ja palkinnot toimii mulla. Palkintona tosin aika usein jonkin sarjan tuijottelua.. ja tietysti jotain syötävää siihen seuraksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram