Ennen kuin täällä alkaa vilahdella vain hellehelmoja (ei tosin vielä näytä olevan niin pelkoa), ajattelin kerätä tähän kevään ja alkukesän lempikokonaisuuksia.
Nahkatakit, kevyet trenssit, midimekot, vekki ja vaaleiden sävyjen yhdistelmät ovat selvästi syrjäyttäneet pitkään kestäneen kokomusta-kauden.

Mustakausi taisi napata mukaansa myös kaikki tiukat housuni. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt mm. Pillifarkkuja! Juuri nyt en keksi mitään epämukavampaa kuin puristavat housut.
Apua, minusta on tulossa kellohamemummo.

Kommentit (8)

Henna K

Ihanasti värejä, itse sorrun liian usein siihen ainaiseen mustaan.

Ja nyt aika random kysymys. Olenko ymmärtänyt oikein, että kutsut poikaystävääsi metsuriksi? Tuli mieleen kun selasin sun tooooodella vanhoja postauksia ja jossain vuoden 2011 kysymyspostauksessa kirjoitit näin:
"Mihin ammatteihin et missään nimessä osaisi itseäsi kuvitella?"
"Metsuri! Ehdottomasti metsuri ei kävisi päinsä. Aivan varmasti liian kylmä ja puut ei oo mun juttu."

Sattumaa (ko)? :---D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

HAHAAHHAHA Mitä ihmettä! :D En todellakaan muistanut tuota, mutta nyt kun sanoit niin palasi kyllä mieleeni. Aika sattuma! Vielä kun kutsun poikaystävääni metsuriksi juurikin sen takia, että hän on ammatiltaan metsänhoitaja :D

mmagic

Itse en kyllä tunne yhtäkään mummoa joka pukeutuisi noin :p Aivan ihania asuja, omasta kaapistani löytyy harmillisen vähän tällaisia vaaleita/neutraaleja värejä vaikka ne miellyttävätkin silmää todella paljon. Ehkä tämä täytyy muistaa seuraavalla ostosreissulla :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No se voi olla kyllä ihan totta, mummo on kai jäänyt mieleen ikäänkuin lempinimenä näille vekkihameilleni :D 

Vierailija

Ihania asuja ja neutraaleja värejä :) Eikö vain, että käytät Lightroomia kuvien muokkaukseen? Olisin kiinnostunut kuvien muokkaus postauksesta Lightroom ohjelmalla :) Siinä ohjelmassa on niin paljon mahdollisuuksia tehdä niin olisi kiva oppia enemmän!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! :/

Käytän Lightroomia ja mielelläni tekisin postauksen siitä. En vain tiedä millaisen :D On niin vaikea neuvoa pelkän tekstin välityksellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram