1. Taste of Helsinki (and rain). Kävimme testaamassa ruokafestarit kaatosateessa. Kostea tunnelma pienissä teltoissa läpimärkänä oli lopulta ihan hauska kokemus. Ruuassakaan ei moittimista.

2. Ponyo kissa ei tykkää olla kuvissa, sylissä, tai silitettävänä. En ole vielä löytänyt muuta tietä se sydämeen kuin ruoka. Silloin se saattaa jopa kiehnätä hetken pohkeessa.

3. Peilityynijärvi mummoni luona Hallissa. Päästin tuona iltana vahingossa huoneeseeni hyttysarmeijan ja käytin tunnin eliminoidakseni niitä kärpäslätkän kanssa. Tämän jälkeen siivosin jälkiäni ihan paniikissa mummon tapetista vielä toisen tunnin.
Hyttyssodan jälkeen vietimme aikaa myös nuotiolla ja lavatansseissa.

4. Sekä Mäntän kuvataideviikoilla. Tykkään tästä perinteestä ja vaihtuvista näyttelyistä. Tänä vuonna koin ahaa-elämyksen voidessani vaihtaa kasvoni taidemaalauksien kanssa Snapchatin face swapin kautta. Lapsellista, mutta hauskaa. Pahoittelut snäppiä seuraaville. 

 

1. Hanko ja juhannus. Yllätyin miten autio tuo eteläisin kunta näin juhannusaikaan oli. Muistan miten se teinivuosina vilisi vähän liiaksikin rellästäviä nuoria.

2. Tyydyin virtuaaliseppeleeseen ja nautin rauhallisesta Hangosta ystävieni seurassa.

3. Oli ihana viettää siellä aikaa juurikin Saaran kanssa. Niin paljon yhteisiä mustoja sieltä.

4. Mikä valinnanvaikeus Classic pizza Hangossa. Teki mieli tilata kaikkea, mutta lopulta Tomi Björcking Phanang lover pizza jauhelihalla taisi olla voittaja.

 

1. Pyöräretki Turun saariston! Tämä vaatii vielä osakseen kokonaan oman postauksensa. Niin paljon rankkoja ylämäkiä, hyvää ruokaa, seuraa ja ihania maisemia.

2. Sain poikaystäväni siskoltakin metsämansikoita ja mustikoita. Niin ihana perhe!

3. Pelkäsin pienenä syödä rapuja, koska luulin niiden heräävään eloon aina ensipuraisulla. Nyt voisin kauhoa niitä lautasellisia.

4. Hotelli Brudhällin laiturilla. Pyöräilyretkemme ensimmäinen yöpymispaikka sijaitsi kauniissa Kökarissa. 

 

1. Lammaskaverit. Tiedättekö kun huutaa “bää bää”, niin ne vastaavaat ja lopulta et voi lopettaa lammasjutustelua koska se on jotenkin niin hauskaa ja terapeuttista.

2. Pinterestin sänkyideoita. Haluan aina sänkyni alle laatikot, jotta olisi kätevä paikka säilyttää lakanoita ( ja ettei sieltä voisi hyökätä mörköjä).

3. Salattiideoita. Kuinka paljon haluan tehdä hedelmäpalloja pitaijasta!

4. Olen vakavasti alkanut harkita pyörän ostoa. Jos se jää käyttämättä, siitä saa aina kuitenkin hienon kukkatelineen! :D

 

Kommentit (5)

Miia

Ihania kuvia :) Olisi kyllä mahtavaa jos kirjoittaisit postausta saaristoreissustanne! Itselläni myös aikeissa vielä lähteä pyöräilemään Turun saaristoon ja vinkit (esim yöpymispaikoista) olisi enemmän kuin tervetulleita. Ihanaa kesän jatkoa sinne! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Postaus pyöräilyreissusta vinkkeineen tulossa :) Oli tosi ihana kokemus, suosittelen <3

Ihanaa kesää myös sinne!

M

Toi sänky täyttä rakkautta! Mää oon päättäny että haluan ton tyylisen sängyn,mut pitäs mahdollisesti vähän isompi asunto eka löytää, yksiöön ei oikeen mahu. Taidan siihen asti tyytyä vanhaan sänkyyn. :D

Vierailija

Luin salaattiideoita koko ajan salaliittoteorioita. Katoin kuvaa ja yritin ymmärtää pointin. Haha! Sit vasta luin oikein.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram